Este şefă peste 150 de milioane de euro şi are aproape trei milioane de clienţi în România

Autor: Iuliana Roibu Postat la 18 iulie 2014 3915 afişări

Este şefă peste 150 de milioane de euro şi are aproape trei milioane de clienţi în România

“Fac parte dintr-o companie în care tinerii au şansa de ajunge în poziţii importante fiindcă li se acordă încredere şi susţinere în tot demersul lor profesional, iar eu sunt o dovadă că acest lucru se întâmplă”, spune Ramona Pergel, care s-a alăturat E.ON România într-un moment când grupul german abia făcuse primii săi paşi pe piaţa locală prin preluarea fostelor distribuţii de stat din domeniul electricităţii şi al gazelor.

Prima poziţie deţinută de Ramona Pergel în Grupul E.ON din România a fost cea de director Departament Juridic, din 2006 până în 2008, când a preluat funcţia de director general adjunct în compania de distribuţie a gazelor naturale cu sediul la Târgu-Mureş. De la jumătatea anului 2013 devine director  general al nou-înfiinţatei companii E.ON Servicii Clienţi şi astfel coordonează strategic toate activităţile ce presupun relaţia cu clienţii rezidenţiali.

Tot din anul 2013, se alătură reprezentanţilor de top ai managementului companiei de holding E.ON România, devenind director general adjunct şi membru al Consiliului Director. Portofoliul gestionat direct, format din circa 2,8 milioane de clienţi rezidenţiali în domeniul gazelor naturale şi energiei electrice, generează anual o cifră de afaceri de circa 600 milioane de lei. “Pentru viitor, îmi doresc să continuu să lucrez şi să mă formez într-o echipă de oameni minunaţi - aşa cum sunt actualii mei colegi -  de la care pot învăţa şi cărora le pot împărtăşi din experienţa mea”, spune Ramona Pergel.

Ramona Pergel este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca şi specializată în Dreptul Muncii, Comercial şi al Concurenţei; ulterior a absolvit EMBA la Universitatea Sheffield din Marea Britanie.


Ramona Pergel face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014 şi a fost premiată în cadrul galei Business Magazin. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/este-sefa-peste-150-de-milioane-de-euro-si-are-aproape-trei-milioane-de-clienti-in-romania-12941436
12941436
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.