RADET a reluat furnizarea apei calde în majoritatea zonelor unde s-au făcut probe de presiune

Autor: Roxana Alexe Postat la 08 octombrie 2014 41 afişări

RADET a reluat furnizarea apei calde în majoritatea zonelor din sectoarele 2, 3 şi 4, după ce a finalizat probele de presiune la nivelul reţelei termice de alimentare cu energie termică, ultimele imobile urmând a fi realimentate cu apă caldă joi seară, potrivit Primăriei Municipiului Bucureşti.

Astfel, mai rămân de executat probe la imobilele de pe Şoseaua Mihai Bravu, străzile Judeţ Vulcanul, Unităţii, Caloian Judeţul, Ion Şulea, Miniş, Pătulului, Ghiţă Şerban, Petre Ionescu, Plt. Radu Gheorghe şi Soldat Stelian Mihale, unde alimentarea se va face începând cu ora 22.00.

Pentru imobilele din zonele Calea Vitan, străzile Baia Mare, Lugojana, Râmnicu Vâlcea, Râmnicu Sărat, Dristor intersecţie cu Calea Vitan, străzile Adrian Cârstea, Căluşari, Alunelului, Jieneasca, Mureşana, Alunului, Spiridon Matei, Înnotătorilor Şoseaua Mihai Bravu, Tomis, alimentarea cu apă caldă se va face de joi ora 23.00.

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) a anunţat marţi că miercuri, începând cu ora 9.00, se vor executa probe de presiune la nivelul reţelei termice primare de alimentare cu energie termică din sectoarelor 2, 3 şi 4, alimentarea cu apă caldă fiind întreruptă temporar.

RADET a efectuat, în ultima zi a lunii septembrie, probe de presiune pentru sectoarele 1, 5, 6 şi, parţial, pentru sectorul 4.

Bucureştenii din sectoarele 2, 3, 4, 5 şi 6 nu au avut apă caldă, câteva zile la rând, începând din 2 octombrie. ELCEN, furnizorul Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET), a explicat că apa caldă nu a mai fost livrată la temperaturile obişnuite în urma reducerii cantităţii de gaze primite de la Distrigaz.

Reprezentanţii municipalităţii au anunţat că bucureştenii din sectoarele 2,3 şi 4 care au fost afectaţi de lipsa apei calde vor avea facturile diminuate, preşedinţii asociaţiilor de locatari fiind rugaţi să ceară în scris acest lucru la RADET.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RADET,
PROBE,
APĂ
/actualitate/radet-a-reluat-furnizarea-apei-calde-in-majoritatea-zonelor-unde-s-au-facut-probe-de-presiune-13372280
13372280
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.