Paul Stănescu, replică dură pentru fostul preşedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici: O calamitate!

Postat la 23 iunie 2020 306 afişări

Paul Stănescu, replică dură pentru fostul preşedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici: O calamitate!

Paul Stănescu, secretarul general interimar al PSD, a declarat marţi, ca răspuns la criticile adresate de Eugen Teodorovici actualei conduceri interimare a PSD, că acesta este un aventurier politic, preocupat să vâneze funcţii, „o calamitate atunci când s-a aflat la conducerea partidului”.

Paul Stănescu l-a criticat deschis pe Teodorovici după ce acesta a declarat despre Ciolacu, într-un interviu în presa centrală, că a propus-o pe Dăncilă la prezidenţiale şi că nu respectă statutul PSD, în consecinţă nu va respecta nici legile ţării.

„Teodorovici este un aventurier politic, incapabil să se gândească la PSD şi la colegii lui. El nu este un social-democrat autentic. A fost o calamitate atunci când s-a aflat la conducerea partidului fiind preocupat doar de funcţii.

Nu a ajutat cu absolut nimic primarii PSD, ba mai mult nu le-a dat banii promişi pentru proiecte cât a fost ministru al Finanţelor”, a declarat, pentru Mediafax, Paul Stănescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
calamitate,
executiv

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.