Partidul lui Orban vrea o alianţă de centru-dreapta cu USR şi PMP pentru alegerile din 2024

Autor: Laura Buciu Postat la 31 octombrie 2023 57 afişări

Consiliul Naţional al partidului Forţa Dreptei, condus de fostul premier liberal Ludovic Orban, a decis să declanşeze demersurile pentru constituirea polului de centru-dreapta, alături de USR şi PMP.

Partidul lui Orban vrea o alianţă de centru-dreapta cu USR şi PMP pentru alegerile din 2024

„Forţa Dreptei este decisă să participe la construcţia alianţei de centru-dreapta, alături de USR şi PMP”, transmite, marţi, Forţa Dreptei într-un comunicat de presă.

Decizia a fost luată de Consiliul Naţional al Forţei Dreptei, considerând că această construcţie este „alternativa politică de care România are nevoie”.

„În cadrul reuniunii Consiliului Naţional desfăşurate luni la Bucureşti, preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a fost mandatat să stabilească, de comun acord cu preşedintele USR şi preşedintele PMP, iniţierea oficială a discuţiilor pentru constituirea alianţei de centru-dreapta în perspectiva alegerilor care vor avea loc în anul electoral 2024”, potrivit comunicatului citat.

Totodată, Consiliul Naţional a validat componenţa echipei desemnate de Biroul Politic Naţional pentru a purta discuţii cu toţi posibilii parteneri pentru constituirea alianţei de centru-dreapta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orban,
usr,
forţa dreptei

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.