Participă la concursul BUSINESS Magazin şi poţi câştiga "Antreprenoriat", cartea lui Marius Ghenea (3)

Postat la 16 ianuarie 2012 25 afişări

Pagina de Facebook BUSINESS Magazin a ajuns deja la 4.000 de fani. Ne-am gândit să vă răsplătim fidelitatea cu care ne citiţi, aşa că v-am pregătit un concurs. Punem la bătaie mai multe exemplare din best-seller-ul lui Marius Ghenea, în parteneriat cu School for Startups, "Antreprenoriat - drumul de la idei către oportunităţi şi succes în afaceri".

Etapa a III-a - Gavrilas Asinefta este fericitul/a câştigător/are a best-seller-ului lui Marius Ghenea, în parteneriat cu School for Startups, "Antreprenoriat". Răspunsul corect la întrebarea -Cât a investit compania Renault în Centrul tehnic de testări de la Titu?- este "166 de milioane de euro."



Etapa a II-a - Ionela Cristea este fericita câştigătoare a best-seller-ului lui Marius Ghenea, în parteneriat cu School for Startups, "Antreprenoriat". Răspunsul corect la întrebarea -Care sunt acţiunile recomandate pentru cei dispuşi să-şi asume mai multe riscuri la bursă în 2012? ?- este "acţiunile producătorului de îngrăşăminte chimice Azomureş (AZO) sau titlurile producătorului de ţevi din PVC Teraplast (TRP)."



Etapa I - Cătălin Luncan este fericitul câştigător al best-seller-ului lui Marius Ghenea, în parteneriat cu School for Startups, "Antreprenoriat". Răspunsul corect la întrebarea -Ce ţări ale Uniunii Europene vor avea parte de scădere economică în 2012, potrivit estimărilor FMI?- este Grecia şi Portugalia.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/participa-la-concursul-business-magazin-si-poti-castiga-antreprenoriat-cartea-lui-marius-ghenea-3-9149537
9149537
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.