Parteneriat nou în marketingul digital

Autor: Andra Stroe Postat la 25 martie 2022 57 afişări

Parteneriat nou în marketingul digital

Agenţia de digital marketing MTH Digital anunţă, printr-un comunicat, parteneriatul cu Retargeting Biz, o platformă de marketing automatizat care reuneşte toate canalele de marketing relevante pentru magazinele online. Prin acest pas, magazinele online care apelează la serviciile agenţiei MTH Digital vor beneficia de automatizarea campaniilor de marketing, incluzând reclame automatizate Google, Facebook şi Instagram, la push notifications, pop-up-uri, SMS-uri, recomandări de produse şi newslettere personalizate în funcţie de profilul utilizatorului.

„În mai puţin de 4 luni de la începerea colaborării, MTH Digital a facilitat migrarea a peste 20 de clienţi în platforma Retargeting Biz. Rezultatele oferite ne dau încredere să accelerăm acest proces. De exemplu, am înregistrat o creştere în vânzări din newslettere de 30% pentru clienţii din domeniul Home & Deco, 60% pentru Fashion şi 80% pentru domeniul Cosmetice”, a declarat Robert Dumitru, Managing Partner MTH Digital.

Potrivit reprezentanţilor businessului, Retargeting Biz pune la dispoziţie magazinelor online o tehnologie nouă, care are la bază mecanismul de machine learning pentru acumularea de date, sistem care se actualizează continuu până ajunge la livrarea celor mai bune rezultate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marketing,
magazine,
online

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.