Parolă la intrarea în Târgovişte, la mitingul PSD de duminică: „Nu, pentru că nu aveţi tichet şi nu ştiţi nici parola”/ Dialog savuros între şoferi şi oamenii legii | VIDEO

Postat la 20 mai 2019 304 afişări

Unui bărbat care intra, duminică, în Târgovişte, în timpul mitingului PSD, i s-a cerut „o parolă” de către un poliţist. Imaginile postate de şofer sunt însoţite de mesajul „Azi parola la intrarea în Târgovişte, mâine la ieşirea din ţară”. Poliţia precizează că „facilita accesul autovehiculelor”.

Parolă la intrarea în Târgovişte, la mitingul PSD de duminică: „Nu, pentru că nu aveţi tichet şi nu ştiţi nici parola”/ Dialog savuros între şoferi şi oamenii legii | VIDEO

Poliţist: „Domnu' şef, în parcare vă rog”.

Şofer: „Dar de ce, nu putem să trecem?”

Poliţist: „Nu, pentru că nu aveţi tichet şi nu ştiţi nici parola”.

Şofer: „Ce tichet? Despre ce tichet vorbiţi? Şi ce parolă?”.

Poliţist: „Uitaţi, cum are colegul din spate, pe parbriz. Mi se confirmă prin staţie, vă rog scoateţi maşina în afara părţii carosabile”.

Şofer: ”Domnu', vorbiţi serios? Despre ce parolă e vorba? Să intri în oraş e nevoie de parolă?”.

Poliţistul îl întreabă la un moment dat pe bărbat dacă merge la miting, iar acesta îi răspunde că merge la un meci de fotbal. Poliţistul continuă să îi spună şoferului să lase maşina, pentru că „tronsonul de drum e blocat”, moment în care şoferul întreabă „pentru cine, pentru Dragnea?”, iar agentul îi răspunde că este vorba despre un miting organizat.

La finalul înregistrării şoferul îl întreabă pe poliţist „copiii dumneavoastră ce o să zică, că v-aţi vândut sufletul pentru partid?”, iar agentul îi răspunde că nu şi-a vândut nimic, este de serviciu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
intrare,
targoviste,
miting

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.