Parlamentul se reuneşte pentru alegerea preşedintelui-director general al TVR

Postat la 10 mai 2016 32 afişări

Birourile permenente ale Parlamentul au decis convocarea plenului reunit, marţi, la ora 10:00, pentru alegerea preşedintelui-director general al TVR, după ce Irina Radu a primit avizul comisiilor reunite de cultură, chiar dacă nu a fost susţinută de CA al TVR, motiv pentru care PNL va absenta.

Parlamentul se reuneşte pentru alegerea preşedintelui-director general al TVR

 "La ora 10:00 începe plenul reunit, cu un singur punct pe ordinea de zi, alegerea preşedintelui-director general al TVR. (...) După, liderii de grupurilor parlamentare vor stabili pe baza ordinii de zi aprobate săptămâna trecută dacă se va face şedinţa Camerei şi vor fi numai respingeri după şedinţa de plen reunit", a declarat secretarul Camerei Deputaţilor Niculae Mircovici, la finalul şedinţei Birourilor Permanente reunite.

Întrebat dacă PNL şi-a anunţat intenţia de a participa la vot, Mircovici a afirmat că nu. Liberalii au contestat legalitatea raportului comisiilor de cultură, afirmând că "se pare că va trebui să ne străduim să avem cvorum".

"Nu, doar nu au fost de acord şi au considerat că raportul comisiilor de cultură a fost făcut ilegal şi au spus că nu a fost semnat şi de secretarul de la Senat. Nu au făcut nicio precizare în legătură cu participarea în mod oficial. Pe surse, se pare că va trebui să ne străduim să avem cvorum", a răspuns Mircovici.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/parlamentul-se-reuneste-pentru-alegerea-presedintelui-director-general-al-tvr-15301204
15301204
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.