Operaţia extremă pe care o cer tot mai mulţi pacienţi. La ce chinuri se supun

Autor: Liviu Mihai Postat la 10 mai 2016 4233 afişări

Operaţia extremă pe care o cer tot mai mulţi pacienţi. La ce chinuri se supun

O intervenţie chirurgicală extrem de controversată şi riscantă devine tot mai populară în India. Numeroşi pacienţi apelează la o procedură complexă şi dureroasă făcută în lipsa unei supravegheri medicale de către medici fără experienţă, notează The Guardian. Riscul este asumat fără ezitare de foarte mulţi tineri, ce doresc să-şi recapete încrederea în sine sau să-şi imbunătăţească perspectivele de căsătorie şi angajare.

Komal, o fată de doar 24 din Kota, vestul Indiei, a plecat pentru a se întâlni cu doctorul Amar Sarin, un medic din Delhi. Părinţii ei au fost nevoiţi să îşi vândă pământurile pentru a face rost de banii necesari intervenţiei chirurgicale, dar Komal susţine că a meritat. “Am foarte multă încredere acum în mine. Oamenii obişnuiau să râdă de mine. Nici măcar nu am putut obţine un loc de muncă. Sora mea mai mică vrea să facă şi ea operaţie”, a declarat Komal.

Află aici care este operaţia extremă pe care o cer tot mai mulţi pacienţi şi la ce chinuri se supun

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
India,
operatie,
controversa
/actualitate/operatia-extrema-pe-care-o-cer-tot-mai-multi-pacienti-la-ce-chinuri-se-supun-15300211
15300211
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.