Părinţii unui copil au motivat absenţa acestuia de la şcoală prin „frica de COVID”

Autor: Andreea Tobias Postat la 13 ianuarie 2022 29 afişări

Părinţii unui copil din Milano au motivat absenţa acestuia de la şcoală prin „frica de COVID”. „O justificare absolut sinceră", a fost reacţia unui profesor.

Părinţii unui copil au motivat absenţa acestuia de la şcoală prin „frica de COVID”

„Frica de COVID” - aşa era scris într-o justificare depusă de un copil şi semnată de părinţi după ce a lipsit o zi de la şcoală, tocmai de teama de a lua virusul.

Motivarea a fost postată pe pagina sa de Facebook de către Paolo Limonta, profesor de şcoală primară şi fost consilier din Milano.

„O justificare absolut sinceră", a scris Limonta: „am vorbit cu părinţii lui şi le-am explicat că i-am înţeles foarte bine. Dar copilul s-ar fi simţit mult mai bine la şcoală. Iar zâmbetul cu care a intrat în clasă în această dimineaţă a confirmat pe deplin acest lucru".

La Stampa scrie că părinţii copilului sunt, potrivit lui Limonta, de origine chineză şi sunt deosebit de scrupuloşi cu privire la virus.

„Le-am explicat că nu există niciun risc: copilul este mai în siguranţă la şcoală decât acasă sau în altă parte. Aşa că au decis să-l lase să se întoarcă la cursuri", spune Limota.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
copil,
şcoală,
justificare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.