Părinţii şi sora Aurei Ion, audiaţi la Parchetul instanţei supreme

Postat la 21 martie 2014 49 afişări

Părinţii şi sora Aurei Ion au fost, vineri, la Parchetul instanţei supreme, unde au dat declaraţii în ancheta privind accientul din Apuseni şi procurorii le-au pus la dispoziţie dosarul.

Părinţii şi sora Aurei Ion, audiaţi la Parchetul instanţei supreme

 Familia Aurei Ion, studenta la Medicină decedată în ianuarie, în accidentul aviatic din Apuseni, s-a constituit parte civilă în dosar, nestabilind deocamdată suma pe care o va solicita ca daune morale, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali din Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Procurorii le-au pus la dispoziţie dosarul şi le-au solicitat să facă precizări referitoare la datele din anchetă, au precizat sursele citate.

Mariana Ciucă, sora Aurei Ion, a declarat că în cadrul audierii nu a fost nimic nou. "Tot ce s-a prezentat în presă a fost regăsit şi în declaraţii. Nu este nimic nou, a fost doar o confirmare", a spus aceasta.

Întrebată dacă sunt şi nume de miniştri care vor fi traşi la răspundere pentru accidentul din Apuseni, sora Aurei Ion a spus că nu au fost oferite detalii, anchetatorii le-au pus doar dosarul la dispoziţie şi vor trebui să lucreze cu avocaţii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/parintii-si-sora-aurei-ion-audiati-la-parchetul-instantei-supreme-12308563
12308563
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.