Pandemia mută târgurile de turism în online. Ce reduceri anunţă agenţiile de profil

Autor: Andra Stroe Postat la 11 noiembrie 2021 34 afişări

Pandemia mută târgurile de turism în online. Ce reduceri anunţă agenţiile de profil

Agenţia de turism Hello Holidays organizează, între 11 şi 15 noiembrie, un târg online de turism, cu oferte pentru vacanţele de 1 Decembrie, Crăciun, Revelion şi pentru vara viitoare. În acest interval, pachetele turistice din România, Egipt, Turcia, Grecia, Bulgaria, care pot fi rezervate cu 10% avans în cele cinci zile de târg online, vor fi reduse cu 15-70%

Programele organizate de Hello Holidays pentru vacanţa de 1 Decembrie includ circuitele Banat – Oltenia, Maramures, Macedonia de Nord - Kosovo, Istanbul, vacanţele la pieţele de Crăciun Budapesta - Viena, Viena – Praga – Dresda şi la Sibiu, cele de Revelion la Atena, Istanbul, Cappadocia, Skopje, Chişinău, precum şi circuitele anunţate pentru 2022, cu autorcarul sau avionul, toate beneficiind de discounturi pe parcursul târgului digital. Alături de acestea se află şi sejururile din noiembrie-decembrie în Hurghada şi Sharm el Sheikh, cu zboruri charter organizate de agenţie, precum şi pachete de revelion în  Antalya, Paralia Katerini, Salonic şi Kusadasi, cu avionul sau autocarul, în funcţie de destinaţie.

Pentru vara viitoare, cele mai mari reduceri din timpul târgului sunt pentru vacanţele pe litoralul românesc, urmate de cele în Grecia şi Turcia.

Agenţia recomandă turiştilor să încheie şi o asigurare medicală şi storno pentru vacanţele în afara ţării şi o asigurare storno pentru cele din România, care acoperă situaţiile neplăcute apărute în pandemie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
online,
pandemie,
turism

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.