Paleologu: A devenit "antipartinic" să spui lucruri evidente?

Postat la 28 mai 2013 41 afişări

Deputatul PDL Theodor Paleologu comentează pe Facebook faptul că se vehiculează posibila sa excludere din PDL pentru că a îndrăznit să spună că insultele şi ameninţările nu pot duce la consolidarea partidului.

Paleologu: A devenit "antipartinic" să spui lucruri evidente?

 "Văd că se vehiculează posibila mea excludere din PDL pentru că am îndrăznit să spun că insultele şi ameninţările nu pot duce la consolidarea partidului. E o evidenţă. A devenit «antipartinic» să spui lucruri evidente?", scrie Paleologu pe Facebook.

Totodată, Paleologu a declarat la RFI că i s-ar părea "absurd" să fie dat afară din PDL. El afirmă că membrii partidului nu sunt iobagi pe moşia unui vătaf. "N-am înţeles bine cum e cu «să vină la muncă». Să semnăm o condică?", mai spune democrat-liberalul. Paleologu recunoaşte că VaVasile Blaga-a fost "simpatic" la început, dar acum nu face decât să se încrunte, "cu ochii ieşiţi din cap".

Theodor Paleologu spune că "partizanii domnului Blaga îl numesc «Unificatorul», cu U mare".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/paleologu-a-devenit-antipartinic-sa-spui-lucruri-evidente-10905671
10905671
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.