Palatul Cotroceni în beznă. Iluminatul, întrerupt sâmbătă pentru a marca „Ora Pământului”

Autor: Andreea Tobias Postat la 25 martie 2023 56 afişări

Palatul Cotroceni în beznă. Iluminatul, întrerupt sâmbătă pentru a marca „Ora Pământului”

Administraţia Prezidenţială continuă şi anul acesta tradiţia de a marca în ultima sâmbătă din luna martie Ora Pământului, când cetăţeni, instituţii publice, organizaţii neguvernamentale şi companii din întreaga lume sting luminile timp de o oră.

Administraţia Prezidenţială informează că se alătură demersului sâmbătă, 25 martie 2023, în intervalul orar 20.30-21.30, prin întreruperea iluminatului interior şi exterior al Palatului Cotroceni.

Gestul simbolic de stingere a luminilor este un semnal că este înţeleasă importanţa protejării Planetei Pământ şi a resurselor acesteia.

„Sprijinirea politicilor publice care asigură un mediu curat, în special cele care vizează reducerea poluării şi limitarea schimbărilor climatice, reprezintă un angajament al Preşedintelui României, Klaus Iohannis”, arată sursa citată.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
palatul cotroceni,
ora pământului,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.