Pagubele cauzate de uraganul Harvey s-ar putea ridica la 100 de miliarde de dolari

Postat la 29 august 2017 67 afişări

Pagubele cauzate de uraganul Harvey s-ar putea ridica la 100 de miliarde de dolari, susţin unii experţi în domeniul asigurărilor, în timp ce alţii consideră că pierderile financiare se vor situa sub 50 de miliarde de euro, potrivit The Guardian.

Pagubele cauzate de uraganul Harvey s-ar putea ridica la 100 de miliarde de dolari

Având în vedere că inundaţiile din Texas declanşate de uraganul Harvey s-ar putea înrăutăţi, primele estimări sugerează că pagubele financiare variază de la 30-50 de miliarde de dolari la 100 de miliarde de dolari, potrivit estimării lui David Havens, analist în domeniul asigurărilor la Imperial Capital din New York.

Furtuna tropicală este aşteptată să ajungă în sudul statului Louisiana. Mii de case au fost inundate, iar autorităţile americane estimează că 30.000 de oameni vor avea nevoie de adăpost.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.