(P) Viteze de imprimare de două ori mai mari, calitate, costuri reduse pentru un birou eficient – echipamentele din gama HP OfficeJet Pro, acum cu garanţie extinsă până la 3 ani!

Postat la 15 iulie 2015 682 afişări

În contextul economic complicat pe care îl traversăm de câţiva ani, tot mai multe companii aleg să gestioneze cu maximă atenţie şi precauţie partea de cheltuieli. Din dorinţa de a reduce costurile asociate imprimării, administratorii IT recurg adesea la soluţii drastice, cum ar fi eliminarea imprimării color sau utilizarea altor consumabile alternative, care pot însa duce în realitate la creşterea costului total de utilizare (TCO).

Pe de altă parte, utilizatorii din firmele mici şi mijlocii au nevoie de soluţii de imprimare care să le reducă cheltuielile şi să le crească eficienţa proceselor de lucru. Echipamentele de imprimare din seria HP Officejet Pro se pot conecta la internet şi asigură viteze de imprimare de două ori mai mari la costuri cu 50% mai mici faţă de imprimantele laser color din clasa lor.

Toate echipamentele se pot conecta la internet pentru a permite printarea documentelor direct din imprimantă şi de pe orice dispozitiv mobil, au caracteristici de productivitate avansate şi imprimă documente color de calitate profesională la jumătate din preţul pe pagină al imprimantelor laser de la competiţie.*

Imprimare de calitate şi durabilă la costuri reduse

Pentru firme mici şi mijlocii, HP oferă soluţiile cu jet de cerneala HP Officejet Pro menite să ofere costuri de imprimare foarte scăzute, cu până la 50% mai mic decât imprimantele laser color din clasa lor, adaugând totodată extra funcţii în utilizare. Utilizând aceleaşi echipamente HP Officejet Pro care printează documente color de calitate profesională la jumătate din preţul pe pagină al imprimantelor laser de la alţi producători. Conform aceluiaşi standard ISO 11798 ca şi imprimantele laser, seria HP Officejet Pro a fost realizată pentru a spori productivitatea într-o companie prin caracteristici legate de rezistenţa în timp a culorii, viteza şi capacitatea de imprimare.

Astfel, documentele imprimate se pot utiliza imediat, cerneala rezistând la decolorare, apă sau sublinierea cu markerul. În plus, viteza de imprimare ajunge la 34 de pagini pe minut pentru documente alb-negru şi 16 pagini pe minut pentru cele color, cu un ciclu lunar de funcţionare de până la 30.000 de pagini. Utilizatorii pot alege cartuşe de cerneală separate pe fiecare culoare, de capacitate foarte mare, care pot imprima pana la 2200 pagini fiecare, astfel costul unei pagini alb-negru imprimate fiind doar de 5 bani. Se pot scana documente şi salva în diferite formate (chiar şi pdf) direct pe un card de memorie sau stick USB, sau se pot chiar trimite prin e-mail.

Mobilitate cu HP ePrint

Seria HP Officejet Pro dispune de tehnologia de imprimare HP ePrint, prin care un utilizator poate imprima de la distanţă orice document ataşat unui e-mail trimis către adresa unică a echipamentului. Astfel, utilizatorii pot imprima de pe aproape orice dispozitiv mobil, indiferent de locul în care se află, deoarece nu au nevoie decât de o conexiune la o reţea Ethernet sau wireless care să permită accesul la Internet. Imprimantele HP Officejet Pro oferă şi posibilitatea imprimării direct de pe stickuri de memorie USB, eliminând şi prin această caracteristică nevoia de a utiliza un calculator. Totodată sunt disponibile şi o întreagă serie de aplicaţii web, prin care utilizatorii vor putea imprima direct ştiri, hărţi, formulare, calendare sau jocuri. Utilizatorii vor putea imprima fără griji, garanţia echipamentelor fiind extinsă la 3 ani - www.hp.ro/promo/3ani.

Impact redus asupra mediului

O altă caracteristică importantă a echipamentelor din seria HP Officejet Pro este componenta eco. Acestea utilizează mai puţină energie decât imprimantele laser şi sunt produse certificate Energy Star®. Au încorporată posibilitatea de a seta timpul de pornire sau oprire şi consumă cu 50% mai puţină hârtie prin imprimarea automată pe ambele feţe ale colii. Cartuşele sunt uşor de reciclat şi folosesc cu până la 70% mai puţin ambalaj şi consumabile faţă de imprimantele laser. Mai mult decât atât, seria HP Officejet Pro a primit premiul Buyer’s Lab Inc în 2012 pentru performanţe excelente în eficienţă energetică.

Programul de garanţie extinsă** - Orice client care achizitionează pana la data de 31.10.2015 un echipament din seria HP Ofiicejet, beneficiază de extinderea de garanţie până la 3 ani: www.hp.ro/promo/3ani

În perioada 01.05.2015 – 31.10.2015, toţi clienţii care au achiziţionat o imprimantă HP Officejet Pro beneficiază gratuit de o extindere de 3 ani a garanţiei. Pentru a primi această extindere, clienţii pot înscrie echipamentul cumpărat la adresa:

www.hp.ro/promo/3ani

Echipamente eligibile:

PN

Model

E3E03A

HP Officejet 6230 e-AiO

CR768A

HP Officejet 7110wf ePrint

G1X85A

HP Officejet 7500A wf

G3J47A

HP Officejet 7510A wf e-AiO

G1X85A

HP Officejet 7612A wf e-AIO

CV136A

HP Officejet Pro 251dw

CR770A

HP Officejet Pro 276 dw

E3E02A

HP Officejet Pro 6830 e-AiO

CR769A

HP Officejet Pro 7610 wf e AiO Printer

CM752A

HP Officejet Pro 8100 ePrint

CM750A

HP Officejet Pro 8600 Plus e-AiO

A7F64A

HP Officejet Pro 8610 e-AiO

D7Z36A

HP Officejet Pro 8615 e-AiO

A7F65A

HP Officejet Pro 8620 e-AiO

* Comparativ cu majoritatea echipamentelor AiO laser color sub 400 € conform situaţiei din august 2013; pe baza cotei de piaţă raportate de IDC în Trim. II 2013. Comparaţiile privind costul pe pagină (CPP) pentru consumabilele laser se bazează pe specificaţiile publicate de producători pentru cartuşele cu cea mai mare capacitate. CPP pentru consumabilele de cerneală de mare capacitate HP se bazează pe specificaţiile publicate de producătorii cartuşelor de mare capacitate. CPP bazat pe preţul estimat al pieţei şi pe capacitatea în pagini pentru cartuşele de cerneală de mare capacitate. Capacitatea ISO se bazează pe imprimare continuă în mod implicit. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi hp.com/go/learnaboutsupplies.

**Ofertă valabilă doar la cumpărarea unei imprimante eligibile HP Officejet Pro - www.hp.ro/promo/3ani

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/p-viteze-de-imprimare-de-doua-ori-mai-mari-calitate-costuri-reduse-pentru-un-birou-eficient-echipamentele-din-gama-hp-officejet-pro-acum-cu-garantie-extinsa-pana-la-3-ani-14568594
14568594
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.