(P) Top rochii elegante de seară, în mărimi mari - ce rochie alegi dacă eşti adepta stilului office

Postat la 09 aprilie 2024 8127 afişări

(P) Top rochii elegante de seară, în mărimi mari - ce rochie alegi dacă eşti adepta stilului office

Atunci când te obişnuieşti cu un stil vestimentar, este destul de greu să ieşi din zona de confort. Însă, ocaziile speciale ce se ivesc impun o ţinută specifică. Cum schimbi ţinuta office cu una elegantă? Ne propunem să detaliem despre tendinţele în materie de rochii de seară, în mărimi mari mai ales.

Mai întâi de toate, să demontăm mitul conform căruia rochiile XXL nu sunt la fel de elegante. Este mai uşor să ne lăsăm conduşi de stereotipuri şi să credem că o siluetă perfectă este într-un anume fel. Desigur, sunt poate mai uşor de găsit haine în mărimea S sau M, dar pentru cele care caută rochii elegante de seara marimi mari şi nu doar rochii, vor găsi variante fel de fel în magazinele online. Aceeaşi rochie chic şi în tendinţe poate fi aici disponibilă în toate mărimile, până la XL şi mai mult.

Ce rochii de nuntă în mărimi mari sunt potrivite la evenimentele de anul acesta?

Dacă aţi urmărit care sunt tendinţele până acum, cu siguranţă v-aţi dat seama că unele dintre cele mai căutate sunt ţinutele de un roz prăfuit sau peach fuzz, aşa cum este culoarea anului. Să vedem cum potrivim trendurile anului cu nevoia de a purta rochii nunta marimi mari şi ce opţiuni găsim în cadrul magazinelor online de nişă.

  1. Rochia A line

Una dintre cele mai versatile croiuri aceasta este şi este potrivită pentru orice tip de siluetă. Pentru cele în căutare de rochii elegante de seara marimi mari rochiile A line le vin mănuşă. Talia este marcată mai sus, mânecile sunt scurte, lungimea aleasă va fi una conformă cu statura purtătoarei. Cu fusta sa uşor evazată, o astfel de rochie fură privirea la linia sa şi maschează astfel zona abdomenului şi a soldurilor.

Nu ai cum să dai greş cu ea. Online, astfel de rochii sunt disponibile în variante floral print, ideale pentru nunţile de zi, de primăvară şi vară. La fel de bine poţi alege acest croi pentru o rochie simplă, dar într-o nuanţă de efect, cum este magenta, spre exemplu.

  1. Rochia cu paiete, conică

Unele dacă nu chiar multe dintre femei se tem de croiul conic. Pentru că au în minte ideea că rochia va fi una mulată pe formele corpului lor. Contrar a ceea ce credem, de fapt, acest lucru poate fi de bun augur. O rochie conică va atrage atenţia spre siluetă, însă, în acelaşi timp, va masca aproape de perfecţiune zona abdominală.

O astfel de rochie găsim şi online, în varianta cu fustă din satin şi crepeu şi top din paiete. Un look de o eleganţă rară pe care ar fi bine să îl încerci fără rezerve.

  1. Rochia midi, florală

Anul acesta putem spune că se pune mare accent pe stilul boem, romantic, floral. Aşadar, invitată fiind la o nuntă, ai ocazia perfectă să schimbi ţinuta office cu una elegantă, florală, de vară. Midi, vaporoasă şi cu mâneci lungi, este una din rochiile versatile pe care merită să le ai în garderoba ta.

Păstrând nota florală, însă în alt sens, o idee grozavă este să apelezi la simplitatea croiului. O rochie simplă, scurtă, dar care are accesorii de tip flori textile cusute poate fi o reinterpretare a trendului floral. Să nu îţi fie frică să porţi rochii scurte, acestea pun accent pe zona picioarelor în mod special. Ştii cum se spune, încrederea de sine poate fi unul dintre cele mai bune accesorii pe care le poţi purta!

În final, amintim şi despre rochia tip cămaşă, cu care orice fană a stilului office se va simţi confortabil la o nuntă.

Sursa foto: pexel.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rochii de seara,
rochii elegante,
dyfashion

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.