(P) Telescaun Predeal

Postat la 23 decembrie 2022 74 afişări

Pentru mulţi, iarna înseamnă munte iar muntele înseamnă schi. Cea mai apropiată zonă în care îţi poţi trăi pasiunea e Valea Prahovei, unde cel mai bun loc rămân pârtiile Predealului. Dacă eşti un schior experimentat, Teleferic Prahova te invită să iei loc în telescaun şi să te bucuri de frumuseţea ascensiunii până la Clăbucet Plecare. În câteva minute, urci 400 m pe verticală, adică mai mult decât hotelul Burj al-Arab din Dubai. În plus, peisajul de aici chiar merită: vezi stânci, brazi şi troiene, respiri aerul tare al iernii şi mirosul de răşină, auzi vântul cum îţi spune că te aşteaptă sus ca să vă luaţi la întrecere.

Predealul nu e doar o staţiune pentru sportivi, ci şi un loc minunat pentru un week-end de îndrăgostiţi. Când ieşiţi din hotel pentru o plimbare romantică, îi spui: ”vreau să te duc undeva unde să fim doar noi doi”. Îţi vei ţine promisiunea oferindu-i locul de lângă tine pe telescaun şi îi vei strânge mâna mai tare atunci când vă veţi ridica. În amintire, o să vi se pară că vă auzeaţi inimile bătând împreună şi puternic. Se spune că a iubi înseamnă a privi amândoi în aceeaşi direcţie. Ei bine, telescaunul Clăbucet vă oferă privelişti minunate în orice direcţie visaţi! Preţul unei urcări sau coborâri cu telescaunul e de 50 lei (25 pentru copii) iar un tur-retur la 1451m costă 85 lei (40 pentru copii).

Între tine şi frumuseţe nu va fi nici un obstacol. Dincolo de ce vei fotografia sau filma, vei rămâne cu senzaţia nepreţuită a zborului. Teleferic Prahova îţi reaminteşte că muntele te aşteaptă şi iarna asta cu îndemnul: trăieşte, simte, bucură-te de zăpadă!

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
predeal,
iarna,
munte,
asteptare,
copii,
dubai

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.