(P) Stela Corpacian este noul Vicepreşedinte Executiv al Transilvania Investments

Postat la 07 septembrie 2022 50 afişări

(P) Stela Corpacian este noul Vicepreşedinte Executiv al Transilvania Investments
Transilvania Investments, unul dintre cele mai mari fonduri de investiţii din România, îţi completează echipa de conducere cu un nou vicepreşedinte executiv. Odată cu autorizarea primită din partea Autorităţii de Supraveghere Financiară, Stela Corpacian devine, oficial, vicepreşedinte executiv al companiei. Aături de Radu Roşca – preşedinte executiv şi Theo-Dorian Buftea – vicepreşedinte executiv, Stela Corpacian formează echipa Directoratului fondului de investiţii.

Transilvania Investments îşi întăreşte, astfel, echipa ce are ca principală misiune implementarea noii strategii de business. Fondul de investiţii şi-a propus maximizarea randamentelor investitorilor săi, prin urmărirea a 5 direcţii strategice în portofoliul său, structurate pe principalele domenii în care fondul are expuneri.

Noul vicepreşedinte al Transilvania Investments are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul financiar, timp în care a ocupat poziţii de management în companii din domenii precum energie, telecom, agroindustrial şi audit. Stela Corpacian este licenţiată a Academiei de Studii Economice de la Chişinău, deţine un EMBA obţinut la WU Executive Academy şi este membru ACCA. Detalii complete legate de cariera acesteia pot fi găsite pe www.transilvaniainvestments.ro

Ca membru în echipa Directoratului, Stela Corpacian va coordona iniţiativele fondului în domenii cum ar fi digitalizarea, identificarea de noi oportunităţi de investiţii sau proiectele de optimizare a celor existente şi va avea în coordonare directă departamentele Administrare Portofoliu, Financiar, IT şi Administrativ.

Sunt onorată să mă alătur echipei Transilvania Investments împreună cu care vom contiua procesul de implementare a celor mai bune practici în vederea creşterii eficienţei operaţionale şi calităţii portofoliului administrat.”, spune Stela Corpacian.

Transilvania Investments a înregistrat, în ultimele 12 luni, o evoluţie constant pozitivă pe principalele linii de raportare financiară, cu un profit în creştere cu 18% pentru semestrul I 2022. Această evoluţie vine în paralel cu lansarea unor proiecte cheie pentru companiile din portofoliu, investiţii cu impact economic şi social pe termen lung.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.