(P) O expediţie la propriu şi la figurat alături de METAXA şi Mike Horn

Postat la 14 iunie 2017 100 afişări

Şapte exploratori amatori, care au răspuns invitaţiei adresate de Mike Horn şi METAXA 12 stele în urma campaniei desfăşurate pe site-ul dontdrinkexplore.com, vor avea parte de una dintre cele mai interesante aventuri ale vieţii lor, ce are acum o dată şi o destinaţie. Cei şapte norocoşi zboară spre în iunie Australia, unde vor lua parte la o aventură condusă de unul din cei mai mari exploratori ai timpurilor noastre, Mike Horn.

„Australia este locul perfect pentru o astfel de aventură: ţinuturile, flora şi fauna tărâmului din emisfera sudică fac parte din topul listelor cu cele mai râvnite destinaţii ale oricărui explorator. Destinaţie versatilă, Australia se potriveşte perfect atât cu caracterul autentic al renumitului explorator Mike Horn, cât şi cu cel al băuturii sale preferate, METAXA 12 stele”, declară reprezentanţii METAXA.   

 

Această aventură reprezintă atât continuarea campaniei ce îl are pe Mike Horn drept Ambasador METAXA 12 stele, cât şi a experienţei digitale create pe dontdrinkexplore.com. Fanii METAXA 12 stele au fost invitaţi să exploreze prin intermediul celor cinci simţuri nu doar licoarea lor preferată, ci şi lumea din jur.

 

Experienţa senzorială propusă are rolul de a inspira caracterele curajoase să-şi găsească propriile drumuri. Prin intermediul mai multor clipuri video propuse pe site-ul menţionat mai sus, Mike Horn îndeamnă fanii să trateze fiecare moment ca pe o oportunitate de explorare şi descoperire. La finalul experienţei digitale, utilizatorilor li se propune să se alăture unei aventuri care urma să se desfăşoare într-un loc nedezvăluit. Dintre miile de participanţi din întreaga lume care s-au înscris în această aventură, şapte exploratori amatori pasionaţi au câştigat un bilet pentru o expediţie reală. Experienţele aventurierilor METAXA pot fi urmărite în timp real pe canalele digitale METAXA de Facebook, Instagram şi Twitter.

 

Mike Horn este considerat astăzi unul dintre cei mai mari exploratori ai timpurilor noastre, dorinţa lui de a descoperi lumea fiind adânc înrădăcinată în mentalitatea şi felul lui de a fi. De la parcurgerea fluviului Amazon înot de unul singur, la înconjul globului pe la Ecuator fără suport şi mijloace motorizate, lista de realizări ale lui Mike ca explorator solitar este neegalată până acum. Mike Horn este de asemenea primul om care a traversat continentul Antarctica de unul singur în 57 de zile, timp în care a parcurs 5.100 km pe schiuri, tractat cu ajutorul pânzei unui kitesurf.

 

Casa METAXA a fost înfiinţată de Spyros METAXA în 1888, licoarea fiind un amestec de distilate învechite şi vinuri Muscat obţinute din insulele mării Egee. METAXA datorează fineţea gustului său vinurilor aromatice, obţinute din recolte de struguri îngrijiţi şi culeşi manual, crescuţi sub soarele de la malul mării. 

 

METAXA 12 stele, creată de al cincilea Maestru METAXA, Constantinos Raptis, dezvăluie un gust complex cu arome bogate şi un caracter distinct.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.