(P) Izolează-ţi locuinţa cu soluţii complete de la Brico Dépôt, pentru economii semnificative de energie şi costuri mai mici de întreţinere

Postat la 14 octombrie 2022 32 afişări

(P) Izolează-ţi locuinţa cu soluţii complete de la Brico Dépôt, pentru economii semnificative de energie şi costuri mai mici de întreţinere

Pentru reducerea consumului de energie şi a cheltuielilor cu încălzirea, izolaţia locuinţei cu soluţii adecvate este esenţială. Într-o casă neizolată, o cantitate mare de căldură se pierde adesea prin acoperiş (25%); pereţi (35%); pardoseală (15%) sau ferestre (10%) − Prin urmare, oricât de performant ar fi sistemul de încălzire ales, acesta nu va fi eficient într-o astfel de locuinţă.

O casă izolată corespunzător va fi mai uşor de încălzit, iar costurile aferente vor fi mai mici, consumul de energie fiind redus cu până la 50%. Brico Dépôt îţi pune la dispoziţie soluţii complete de izolare, eficiente şi accesibile, prin programe de finanţare în rate, fără dobândă. În plus, pentru comenzi online de peste 300 de lei, până pe 22 octombrie beneficiezi de livrare gratuită.

Încălzeşti fără să risipeşti

Pentru o bună izolaţie termică a pereţilor, la Brico găseşti o mulţime de materiale din care poţi alege:

Polistirenul expandat lasă pereţii să respire, fără a permite, însă, pătrunderea aerului rece în casă. Este un produs ignifug şi ecologic (poate fi reciclat în proporţie de 100% şi nu are emisii dăunătoare mediului), fiind în acelaşi timp, foarte rezistent.

Polistirenul extrudat oferă, la rândul său, protecţie termică şi împotriva umezelii şi diminuează zgomotul. Acesta poate fi folosit cu succes pentru a izola acoperişuri, pereţi, planşe, fundaţii, pardoseli, faţade sau pereţi interiori.

Un alt izolator foarte des utilizat, cu eficienţă ridicată şi dublu rol, atât termic, cât şi fonic, este vata de sticlă. Este un material cu o rezistenţă sporită la incendii, deoarece nu arde şi nu întreţine focul, împiedicând, totodată, formarea mucegaiului.

Compatibilă cu toate tipurile de locuinţe, fie că este vorba despre un apartament la bloc sau de o casă la curte, vata bazaltică poate fi, de asemenea, o opţiune eficientă. În funcţie de nevoile tale, poţi opta pentru plăci din vată bazaltică simplă sau cu finisaj din aluminiu, potrivite pentru izolaţia mansardelor sau a pereţilor exteriori. Montat corespunzător, acest material împiedică şi pătrunderea vaporilor de apă sau a umezelii în casă.

Nu în ultimul rând, aplicarea benzilor de etanşare pentru tâmplărie este o soluţie simplă, dar care poate face diferenţa pe timpul iernii. Dacă dispunem de un buget mai redus, putem apela la astfel de produse special concepute pentru ferestre şi uşi − se montează rapid, fiind autoadezive, şi sunt uşor de şters şi de curăţat.

Alegerea unei metode eficiente de izolare înseamnă, aşadar, menţinerea îndelungată a căldurii din casă şi un efort financiar mai mic pentru tine. Ţine frigul departe de casa ta şi comandă online produsele şi materialele potrivite pentru planurile tale de construcţii şi izolare a locuinţei, pe www.bricodepot.ro!

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.