(P) Finestore.ro: coşurile cadou, cele mai inspirate cadouri de Crăciun

Postat la 15 decembrie 2020 66 afişări

(P) Finestore.ro: coşurile cadou, cele mai inspirate cadouri de Crăciun

Chiar dacă 2020 a fost un an aparte şi mulţi oameni şi-au desfăşurat activitatea profesională de acasă, Crăciunul este prilejul perfect să le arătaţi angajaţilor, clienţilor şi partenerilor de afaceri cât de mult îi preţuiţi. FineStore.ro vine în ajutorul vostru cu o mulţime de idei de cadouri, sub formă de coşuri şi pachete, pentru toate bugetele şi toate gusturile.

Dacă ai o firmă şi vrei să le arăţi angajaţilor tăi că îi preţuiesti, oferindu-le un cadou de Crăciun, FineStore.ro este locul unde vei găsi tot ce vrei. Peste 4.500 de produse fac parte din ofertă, toate fiind la preţuri mai mici decât în magazine. Coşurile cadou sunt ideale pentru a fi oferite către angajaţi şi nu numai, în această perioadă. Pe FineStore.ro găsiţi 140 de astfel de pachete cadou, cu preţuri ce pornesc de la câteva zeci de lei. Un coş cu o sticlă de vin şi un cozonac, de exemplu, poate fi o variantă accesibilă de cadou de la Moş Crăciun. Puteţi alege să faceţi cadouri personalizate şi să oferiţi doamnelor din firmă un tip de coş cadou şi domnilor alt tip. Pentru femei, coşurile care conţin vin spumant, dulciuri şi accesorii sau flori reprezintă alegeri cu care nu aveţi cum să daţi greş! Pentru bărbaţi, un coş cadou cu un vin roşu, sec sau cu o sticlă de pălincă tradiţională românească va fi apreciat la maximum.

Cadourile perfecte pentru colaboratori

În cazul în care vreţi să oferiţi coşuri cadou clienţilor sau furnizorilor cu care lucraţi, trebuie să ştiţi că cei de la FineStore.ro se pot ocupa să livreze comanda voastră direct către cei vizaţi, aşa încât să vă uşureze munca. Tot ce trebuie să faceţi este să adăugaţi produsele dorite în coş şi să îi contactaţi pe e-mail, în cazul în care doriţi livrarea coşurilor la adrese multiple, iar ei se vor asigura că Moş Crăciun ajunge la timp. La comenzile de peste 199 de lei, livrarea este gratuită, iar produsele ajung la destinaţie în una-două zile lucrătoare.

Dacă dimpotrivă, sunteţi de partea cealaltă a baricadei, în postura de angajat, şi vă doriţi să îi faceţi o surpriză managerului de departament sau şefului firmei, în complicitate cu ceilalţi colegi, vă puteţi îndrepta atenţia spre coşurile cadou cu produse de lux. De exemplu, un coş care conţine o şampanie fină, un whisky maturat 12 ani, un set de instrumente de scris şi o selecţie de ciocolată, ceai şi alte delicatese se va bucura de apreciere, indiferent cui l-aţi oferi. Spor la cumpărături pe FineStore.ro şi alegeri inspirate!

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cadou,
craciun

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.