(P) Exclusiv în România! GUTTERIDGE este acum prezent în magazinul Gentlemen’s Boutique!

Postat la 29 noiembrie 2022 427 afişări

Dacă ai călătorit în Italia este absolut imposibil să nu fi văzut măcar odată în marile oraşe sau chiar în aeroporturi magazinele celui mai mare grup de retail din peninsulă - GUTTERIDGE dal 1887 - celebru pentru aspectul elegant şi parfumul unic care te cuprinde atunci când intri în showroom. Brand-ul italian are o reputaţie consolidată în zona de fashion masculin şi se remarcă prin faptul că îţi pune la dispoziţie absolut toate piesele vestimentare de care are nevoie un bărbat, indiferent că discutăm despre zona business, casual sau eveniment. Cu o filozofie de business similară, Gentlemen’s Boutique devine partener şi distribuitor oficial al produselor Gutteridge în România!

Ce este Gentlemen’s Boutique şi cum a apărut pe piaţa din România?

Fondat în 2017, Gentlemen’s Boutique a început ca un magazin multibrand care venea cu soluţia vestimentară completă pentru bărbaţi – toată ţinuta necesară pentru eveniment, din cap până în picioare, realizată după dimensiunile clientului, disponibilă într-un singur loc! Filozofia brand-ului presupune un showroom elegant şi primitor, poziţionat într-o zonă rezidenţială, departe de agitaţia şi lipsa de atenţie oferită clienţilor în magazinele de tip mall. Totuşi, locaţia asigură clienţilor toate facilităţile necesare: parcare în faţa magazinului, servicii de consultanţă de imagine şi shopping asistat, servicii de croitorie su misura.

Îmbrăcăminte pentru bărbaţi – Gentlemen’s Boutique online şi offline

În prezent, Gentlemen’s Boutique dispune de un showroom fizic în Cluj Napoca situat pe strada Soporului, nr.8, dar şi de un magazin online unde bărbaţi din toată ţara pot comanda produse de cea mai bună calitate cu livrare imediată din stoc! Colecţia toamnă-iarnă de îmbrăcăminte pentru bărbaţi de la Gutteridge este disponibilă acum pe website-ul magazinului Gentlemen’s Boutique şi oferă posibilitatea clienţilor din toată România de a comanda paltoane pentru bărbaţi, geci, pulovere din lână şi caşmir, pantaloni, cămăşi, sacouri casual, încălţăminte pentru bărbaţi şi toate accesoriile necesare.

Gentlemen’s Boutique – concept şi viziune

“Atunci când am început să conturez planul pentru ceea ce avea să fie Gentlemen’s Boutique am folosit ca piloni trei elemente esenţiale bazate pe ceea ce îşi doresc bărbaţii: să găsească tot ce au nevoie într-un singur loc, ţinuta să fie realizată după măsurile lor şi să fie asistaţi pe durata şedinţei de shopping de personal avizat care îi poate ajuta să obţină cea mai bună versiune de imagine. Conceptul pe care l-am gândit s-a dovedit a fi unul de success în rândul clienţilor noştri odată cu deschiderea magazinului fizic din Cluj Napoca. O piaţă nouă pentru noi a fost mediul online descoperit în perioda pandemiei, însă aici lucrurile stau diferit pentru că această interacţiune nu poate cuprinde întreaga experienţă Gentlemen’s Boutique din prisma serviciilor de croitorie su misura. În acest context, am considerat că este necesar să oferim clienţilor noştri o gamă variată de produse premium din gama ready to wear şi aşa am început colaborarea cu brand-ul Gutterdige care face posibilă în România disponibilitatea colecţiei lor de îmbrăcăminte pentru bărbaţi atât în showroom cât şi online pe site-ul nostru. Viziunea companiei pe termen lung este aceea de a servi clienţilor o experienţă unică şi de a le facilita această nevoie primară de a se îmbrăca. Pe acest considerent, în 2023 vizăm extinderea showroom-ului pe o suprafaţă de 300 m² unde clienţii vor beneficia de absolut toate facilităţile pentru a trăi o experienţă pe placul lor. Sunt bărbat şi înţeleg deplin acest proces de a te îmbrăca şi îmi doresc ca în magazinul nostru clienţii să se bucure cu adevărat de starea pe care trebuie să o redea produsul şi serviciul nostru, fără să stea stresaţi că au parcat maşina neregulamentar sau că trebuie să îşi caute prin oraş un croitor pentru a-i ajuta cu măsurile ori nu au la dispoziţie suficient timp să se îmbrace corect pentru că evenimentul e astăzi. Practic, vrem ca atunci când e vorba despre vestimentaţia ta să ştii că poţi conta pe noi din toate punctele de vedere! Din punct de vedere al francizei sunt deschis la discuţii însă modelul de business necesită o investiţie majoră. Am mai avut solicitări în trecut însă bugetul solicitanţilor de atunci presupunea să tăiem din standarde, lucru cu care nu am fost de acord şi astfel nu am concluzionat. Sincer, nu mă interesează să fim mari, mă interesează să fim eficienţi în relaţia cu clienţii noştri şi să realizăm ceva sustenabil pe termen lung pentru ambele părţi.” – spune Norbert Deac, fondator şi administrator al afacerii.

 

 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazin,
romania,
exclusiv,
prezenta,
clienti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.