(P) Cum poţi avea propria maşină fără sacrificii pe termen lung

Postat la 21 iulie 2021 1012 afişări

(P) Cum poţi avea propria maşină fără sacrificii pe termen lung

Uneori, o investiţie pe termen lung într-un automobil poate fi copleşitoare, dar în continuare există acea nevoie de a deţine un vehicul. Însă cum ar fi să ai maşina ta pentru o perioadă flexibilă, iar costurile să fie fixe?

Indiferent că te muţi într-un alt oraş, ai maşina în service multă vreme sau proiectele tale de business dictează un stil de viaţă dinamic, această alternativă îţi oferă flexibilitate maximă la preţuri mici, fixe şi include asigurări şi întreţinere auto fără angajamente financiare pe termen lung sau pe termen fix. Poţi ridica şi returna maşina oricând doreşti, completând un proces online rapid, chiar şi direct de pe smartphone, în timp real.

Flex Drive oferă toate aceste beneficii. Acesa este un serviciu de închiriere auto bazat pe abonament oferit de Hertz. Poţi închiria o maşină pentru o perioadă minimă de 1 lună şi să o păstrezi cât doreşti, plătind o taxă lunară. Există şi opţiunea de a returna maşina oricând doreşti, poţi alege între zeci de modele de maşini, în timp ce preţul închirierii rămâne constant scăzut şi nu este afectat de durata închirierii. Urmând câţiva paşi simpli pe www.flexdrive.ro şi plătind doar închirierea pentru prima lună şi un depozit de două luni - care este rambursabil dacă închiriezi maşina timp de 18 luni sau mai mult - poţi schimba maşinile de două ori în timpul perioadei de închiriere cu una din aceeaşi grupă, sau poţi chiar cumpăra maşina în orice moment.

Când ai opţiunea de a obţine maşina de care ai nevoie în orice moment, cu uşurinţă, digital şi în doar câteva ore după ce ai finalizat procesul, atunci nu pierde timp căutând informaţii inutile, vizitând magazine sau completând proceduri obligatorii - investeşte timpul în tine! Proiecte noi? Da! Fără grija transportului!

Dacă doreşti să închiriezi o maşină adaptată nevoilor tale, accesează www.flexdrive.ro şi ridic-o imediat! Este nevoie doar de actul de identitate şi permisul de conducere.

Cele 7 avantaje ale închirierii flexibile de maşini:

• Flexibilitate - retur în orice moment

• Preţuri fixe

• Asigurare şi întreţinere incluse

• Timpul imediat de preluare

• Opţiunea de schimbare a maşinii

• Achiziţionarea maşinii în orice moment

• Fără angajament financiar pe termen lung

Urmărește Business Magazin

Urmează ZF Power Summit 2023

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.