(P) Când e cel mai bun moment să cumperi telefoane mobile, laptopuri sau alte gadget-uri?

Postat la 18 februarie 2021 678 afişări

(P) Când e cel mai bun moment să cumperi telefoane mobile, laptopuri sau alte gadget-uri?

Un studiu Carphonewarhouse arată clar când este cel mai bun moment pentru a cumpăra tehnologie şi oferă 6 trucuri pentru a face acest lucru.

# 1. Fii atent la perioadele de reduceri

Există date specifice care răspund perfect la cel mai bun moment pentru a cumpăra tehnologie, deoarece preţurile scad semnificativ.

Telefoane ieftine – oferte 200-500 lei (eMAG)

Lunile de început de an aduc reduceri destul de consistente, după Sărbători, pentru că multe mărci îşi oferă produsele cu un discount interesant. În afara acestei perioade, puteţi cumpăra produsele dorite din iulie până în septembrie sau puteţi aştepta Black Friday, care are loc în noiembrie.

# 2. Atenţie la CES sau MWC

Da, la aceste două târguri de tehnologie sunt prezentate noi modele de device-uri, dar tu ar trebui să fii atent dacă vrei să cumperi tehnologie la cel mai bun preţ la modelul anterior celui prezentat.

Telefoane mobile – oferte si idei

Este un lucru obişnuit ca aceste produse să coste mai puţin, deoarece produsele nou-lansate ocupă poziţiile-vedetă şi atunci modelele anterioare le poţi găsi la un preţ mult mai atractiv. Acest lucru se întâmplă mai ales la telefoane mobile inteligente.

# 3. Nu cumpăraţi un produs imediat după lansare, ci acordaţi-i ceva timp

Dacă doriţi să achiziţionaţi, de exemplu, un nou televizor inteligent, cel mai bun moment pentru a cumpăra un televizor sau un produs similar - e valabil şi pentru telefoane mobile şi orice alte device-uri -, aşteptaţi aproximativ o lună înainte de a cumpăra cea mai recentă noutate a mărcii dvs. preferate.

În funcţie de produsul în cauză, acesta poate avea un preţ redus. Nu vă aşteptaţi la o reducere mare, deoarece este un produs nou, dar veţi vedea o reducere care poate ajunge până la 100 de euro în unele cazuri.

# 4. Aveţi grijă la lansările Intel sau AMD

Dacă intenţia dvs. este să cumpăraţi un computer, există un moment perfect pentru a obţine un PC bun şi acest lucru coincide de obicei cu noile lansări de procesoare Intel sau AMD. În acel moment, vechile procesoare se ieftinesc.

Telefoane mobile - idei

Dacă computerul pe care doriţi să îl cumpăraţi are un procesor de la aceste companii, normal este că această scădere a preţului să afecteze şi acest computer, aşa că veţi vedea o reducere foarte interesantă.

# 5. Verificaţi precomenzile

Atunci când mărcile promovează un produs nou, o reducere de preţ însoţeşte de obicei lansarea, dacă decideţi să cumpăraţi acel produs în avans.

Telefoane ieftine - ofertele zilei

Este destul de uzual ca mărcile să-şi ispitească viitorii utilizatori cu o reducere exclusivă dacă doresc să primească cele mai noi produse, deci este şi unul dintre cele mai bune momente pentru a cumpăra tehnologie.

# 6. Stabileşte clar de unde şi ce vrei să cumperi

Deşi sună logic să fii decis cu privire la produsele care sunt în tendinţe sau să ştii de unde să le cumperi, această decizie îţi poate afecta pozitiv şi buzunarul.

Dacă, de exemplu, doriţi să cumpăraţi un televizor, uitaţi-vă la modelul cu diagonala de 55 de inci, deoarece acestea sunt cele mai populare dimensiuni şi sunt mai susceptibile de a avea reduceri în vânzările din orice perioadă a anului.

Cel mai bun moment pentru a cumpăra un iPad sau o tabletă similară coincide întotdeauna cu momentele când sunt lansate noi produse din gamă.

În cele din urmă, dacă doriţi un Kindle, cel mai ieftin preţ este întotdeauna pe Amazon şi, de obicei, de Amazon Prime Day.

Pentru a obţine telefoane ieftine, urmăriţi şi campaniile de reducere de la marii retaileri, precum eMAG. Revoluţia Preţurilor, Crazy Deals, Black Friday şi alte astfel de perioade de promoţii aduc de obicei câteva modele de telefoane la reduceri extrem de interesante. Dacă telefonul tău preferat se află între acestea, felicitări, ai dat lovitura.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telefoane mobile,
gadget

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.