(P) De calitatea vieţii angajaţilor depinde calitatea muncii lor. Consolidează-ţi brandul de angajator cu pachetele inovatoare pentru sănătate şi nutriţie Gusto Pass Plus de Sănătate şi Gusto Pass Plus de Echilibru de la Sodexo

Postat la 14 aprilie 2022 32 afişări

(P) De calitatea vieţii angajaţilor depinde calitatea muncii lor. Consolidează-ţi brandul de angajator cu pachetele inovatoare pentru sănătate şi nutriţie Gusto Pass Plus de Sănătate şi Gusto Pass Plus de Echilibru de la Sodexo

Performanţă fără stare de bine nu se poate

Succesul şi sustenabilitatea unei companii depind în mare măsură de coeziunea angajaţilor săi. Astfel, companiile au datoria de a avea grijă de oamenii care îşi unesc eforturile, abilităţile şi competenţele pentru a performa împreună.

Calitatea muncii angajaţilor, randamentul şi implicarea acestora, depind în mare măsură de sănătatea şi de calitatea vieţii lor. Prin urmare, starea de bine a angajaţilor devine o prioritate pentru angajatori, care se întrec în a le oferi pachete de beneficii ce demonstrează grija şi preocuparea companiilor pentru talentele lor, care nu sunt uşor nici de găsit, nici de păstrat.

În acest sens, organizaţiile abordează holistic experienţa angajaţilor, concentrându-se în egală măsură pe dezvoltare, engagement şi stare de bine. În cercetările cu privire la viitorul wellness-ului, compania de consultanţă McKinsey & Company a identificat 6 dimensiuni ale stării de bine: sănătate, fitness, nutriţie, aspect, odihnă şi mindfulness. Manifestând grijă faţă de toate aceste aspecte, angajatorii îi fac pe oameni să se simtă valorizaţi, importanţi, apreciaţi şi le oferă sentimentul apartenenţei la o comunitate în care se află în siguranţă.

Astfel, cu o investiţie nu foarte mare se poate ajunge foarte departe.

Preţuieşte-ţi angajaţii cu Gusto Pass Plus de Sănătate şi Gusto Pass Plus de Echilibru de la Sodexo

Sodexo lansează, în premieră în România, Gusto Pass Plus de Sănătate şi Gusto Pass Plus de Echilibru - două pachete inovatoare şi unice de soluţii de well-being care cresc calitatea vieţii angajaţilor, oferindu-le acces la servicii de telemedicină, consiliere pentru nutriţie, gestionare a stresului, încurajând un stil de viaţă sănătos.

Peste 70% din vizitele medicale pot fi înlocuite cu servicii de telemedicină, conform studiului realizat de Comisia Europeană în 2018, „Market study on telemedicine”. Gusto Pass Plus de Sănătate oferă 20 de specializări medicale, disponibile 24/7 - de la medicină generală, până la psihiatrie şi kinetoterapie. Acestea pot fi accesate prin telefon, aplicaţie mobilă sau online, şi sunt disponibile pentru angajaţi şi familiile lor. Serviciile pot fi accesate eficient, prin platforme user-friendly, cu timp scurt de răspuns, pentru a obţine trimiteri, consultaţii şi reţete. Consultaţiile video pot fi programate în prealabil. Serviciile de telemedicină sunt furnizate de Telios Care, partener al Sodexo România, care beneficiază de o echipă specializată, cu experienţă de lucru în spitale de stat şi private, atât din ţară, cât şi din străinătate.

Sănătatea se bazează în mare măsură pe prevenţie. Astfel, Gusto Pass Plus de Echilibru oferă beneficii complementare cardului de sănătate. Cu ajutorul acestuia, angjaţii au acces la consultaţii cu privire la nutriţie, la gestionarea stresului şi a tulburărilor de somn, precum şi la programe de terapie personalizate, adaptate la nevoile lor specifice.

„Angajaţii preţuiesc cel mai mult sentimentul de siguranţă, relaţiile şi dezvoltarea personală şi tocmai de aceea aceste servicii vin să completeze portofoliul nostru şi se aliniază cu tendinţele globale”, declară Daniela Coman, Product Manager, Sodexo Romania.

Rezilienţa angajaţilor asigură rezilienţa companiei

Grija companiilor faţă de starea de bine a angajaţilor creşte moralul, motivaţia şi productivitatea oamenilor, creşte loialitatea acestora şi atrage noi talente.

 „Am construit aceste oferte personalizate, cu servicii medicale, de medicină preventivă şi stil de viaţă sănătos în urma unor studii şi cercetări de piaţă, astfel încât să răspundem nevoilor reale atât ale angajaţilor şi ale angajatorilor din România, urmând tendinţele globale de preocupare tot mai accentuată pentru starea de bine a oamenilor. Acestea vin să susţină misiunea noastră de a îmbunătăţi calitatea vieţii angajaţilor din România şi ne dorim să aibă un impact pozitiv semnificativ în stilul de viaţă al angajaţilor şi al familiilor acestora”, spune Manuel Fernandez Amezaga, Country CEO - Sodexo România&Bulgaria.

Consultaţi aici gama completă de produse Sodexo.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
calitate,
sanatate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.