(P) Business Casual: noul cod vestimentar propus de Consiglieri pentru mediul de afaceri

Postat la 06 februarie 2020 658 afişări

În ultimii ani, mediul business a adoptat un stil vestimentar tot mai relaxat, schimbare binevenită pentru bărbaţii care iubesc confortul. Evoluţia codului vestimentar în domeniul afacerilor presupune ţinute versatile, destinate nu doar celor 8 ore de lucru la birou, ci şi întâlnirilor matinale, prânzurilor de afaceri şi evenimentelor de business networking după program. Stilul se numeşte „business casual” şi nu are reguli sau limite stricte. Tocmai de aceea este, pe cât de apreciat, pe atât de riscant pentru păstrarea imaginii profesionale.

Pentru bărbaţii care îşi doresc eleganţă, confort şi un „touch” personal asupra ţinutei purtate de luni până vineri, Consiglieri oferă soluţia unei game extinse de piese vestimentare la comandă, ce sunt create şi reunite în ţinute impecabile sub îndrumarea unui consilier vestimentar. Combinaţia de ţesături, culori şi imprimeuri, împreună cu detaliile de personalizare duc ţinuta într-o zonă de nonşalanţă atent studiată, care generează apariţii apreciate.

Măsura perfectă, cea mai importantă regulă a unui bărbat bine îmbrăcat

Cămăşile realizate din bumbac egiptean Albini sau Thomas Mason, cu detalii premium şi opţiuni discrete de personalizare prin brodarea iniţialelor, alături de sacourile cu construcţie full sau half-canvas, ce respectă măsurile şi conformaţia anatomică a purtătorului sunt nelipsite din garderoba unui bărbat de succes. Prin alegerea ţesăturii, croielii, tipului de rever, al buzunarelor, butonierelor sau nasturilor, poţi alinia stilul sacoului la codul vestimentar agreat în domeniul tău şi îţi asiguri în acelaşi timp o apariţie unică.

Piesele vestimentare Consiglieri sunt realizate din ţesături de la cei mai renumiţi producători la nivel mondial, precum Loro Piana, Zegna, Ferla, Drago, Angelico sau Reda. Pe lângă aspect premium şi varietatea de culori sau imprimeuri, acestea se remarcă prin proprietăţi termice şi de rezistenţă în timp.

Jeans şi pantofi „la comandă” realizaţi în Italia pentru orice stil vestimentar

Pantalonii chinos sau cei jeans sunt tot mai întâlniţi în vestimentaţia pentru birou, însă doar cei realizaţi ”pe măsură” au o ţinută elegantă şi îşi păstrează aspectul impecabil pe parcursul întregii zile.  La Consiglieri, fiecare pereche de jeans sau pantaloni ”5 pockets” este croită special pe dimensiunile purtătorului, respectându-i totodată stilul personal. Practic, poţi fi creatorul propriei perechi de jeans, având posibilitatea de a alege culoarea ţesăturii, tipul de nasturi, căptuşeala buzunarelor folosite şi opţiunile de personalizare

Fie că alegi să porţi un costum dintr-o ţesătură lejeră sau o ţinută compusă din jeans, cămaşă şi sacou, la Consiglieri vei găsi acei pantofi custom-made care completează o apariţie reuşită. Pantofii Oxford sau Derby sunt recomandaţi pentru un stil mai formal, pe când ”casual Friday” devine un prilej să îţi exprimi personalitatea cu ajutorul pantofilor sport realizaţi în Italia conform principiilor de fabricare a pantofilor de lux. Fiecare pereche de pantofi este realizată la comandă şi personalizată manual.

La Consiglieri, într-un cadru privat, un consilier vestimentar dedicat te va ghida în crearea unei garderobe complete. Adresa showroom-ului Consiglieri este Aleea Alexandru, nr. 7A, iar fiecare vizită este programată telefonic (+40 786 22 88 11), prin e-mail, la customer@consiglieri.ro, sau completând acest formular.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business,
mediul de afaceri,
propunere,
stil

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.