(P) Abonamente corporate pentru educaţie medicală disponibile prin Eduson

Postat la 22 august 2023 37 afişări

(P) Abonamente corporate pentru educaţie medicală disponibile prin Eduson

Cea mai mare platforma de educaţie medicală din România lansează o ofertă de abonamente de tip corporate pentru a servi nevoilor clinicilor şi spitalelor în vederea acreditării de către de ANMCS.

Eduson, cea mai mare platformă de educaţie medicală din România a introdus în 2022 un concept inovativ de abonamente pentru educaţie medicală continuă. Începând cu vara lui 2023 Eduson a lansat şi abonamente de tip corporate menite să ajute spitalele şi clinicile medicale în vederea acreditării ANMCS.

Platformele de educaţie numără milioane de utilizatori iar piaţa de educaţie online este estimată la aproximativ 122 miliarde de euro cu o creştere anuală estimată de 10%. Desigur, mare parte din această piaţa este generată de universităţi dar platformele de educaţie nonformală cresc în importanţă. 

Dragoş Păun, conferenţiar la Facultatea de Business din cadrul UBB Cluj şi co-fondator Eduson „Într-o piaţa în care peste 55.000 de medici au nevoie de cursuri de formare am reuşit să dezvoltăm una dintre cele mai moderne platforme de educaţie care să reducă timpul petrecut pe drumuri, costurile de transport şi cel mai important să permită doctorilor să fie mai mult timp lângă pacienţi şi să asigure un plan de dezvoltare profesională la cele mai înalte standarde. Prin dezvoltarea abonamentelor de educaţie medicală ne-am asumat un risc imens pentru că piaţa nu era pregătită, dar iată ca după un an deja ne ducem către abonamente de tip corporate pentru că din ce în ce mai multe clinici doresc să investească în formarea personalului propriu.”

Platforma de educaţie medicală Eduson a fost lansată în 2021 şi oferă peste 800 ore de conţinut specific educaţiei medicale. Furnizorii de educaţie medicală pot să deruleze activităţi în format online sau hibrid prin intermediul platformei. În cei doi ani de existenţă platforma a organizat 100 de evenimente online şi hibrid şi a format peste 15.000 de doctori. Gradul de satisfacţie al participanţilor este unul extrem de ridicat, platforma dispunând atât de o variantă web dar şi de o aplicaţie proprie disponibilă pe mai multe sisteme de operare.  

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.