Ovidiu Ţibuleac este noul coordonator al ariei de practică Litigii şi Executări Silite la Boştină şi Asociaţii

Autor: Ioana Mihai Postat la 02 noiembrie 2011 332 afişări

De la 1 noiembrie Ovidiu Ţibuleac conduce echipa de 15 avocaţi a departamentului de litigii, integrând şi activitatea în instanţă a avocaţilor din cadrul celor 18 birouri teritoriale ale casei de avocatură.

"Am adoptat recent o serie de măsuri organizatorice menite să flexibilizeze graniţele dintre ariile de practică pentru a ţine seama de faptul că în ultimii ani, pe fundalul schimbărilor din economica românească, a crescut şi complexitatea proiectelor şi speţelor propuse de clienţi", spune avocatul coordonator Doru Boştină.

Ovidiu Ţibuleac are o experienţă în domeniul asigurărilor/reasigurărilor precum şi cunoştinţe privind legislaţia fondurilor de pensii private. De asemenea, a acordat consultanţă şi asistenţă juridică în diferite domenii de specialitate de drept comercial, drept financiar fiscal şi drept civil. "În cazul în care voi considera necesar, voi întări echipa cu noi avocaţi care se înscriu în parametrii de performanţă profesională pe care doresc să-i institui de acum înainte" spune Ovidiu Ţibuleac.

Ovidiu Ţibuleac s-a alăturat echipei Boştină şi Asociaţii în 2005 şi a devenit avocat-paterener în 2009. Anterior, a fost director general al Direcţiei Juridice din cadrul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor şi al Departamentului "Fond de Garantare" al aceleiaşi autorităţi (2002 - 2005), unde a participat activ la elaborarea proiectelor de acte normative care reglementează domeniul asigurărilor şi reasigurărilor în România. Între anii 1998 şi 2002 a ocupat funcţia de şef serviciu juridic în cadrul Ministerului Finanţelor Publice.Boştină şi Asociaţii a avut în 2010 o cifră de afaceri de 15,71 milioane euro şi are peste 130 de avocaţi şi consultanţi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ovidiu-tibuleac-este-noul-coordonator-al-ariei-de-practica-litigii-si-executari-silite-la-bostina-si-asociatii-8928498
8928498
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.