Ovidiu Silaghi, votat de BPN al PNL pentru postul de ministru al Transporturilor

Postat la 16 iulie 2013 53 afişări

Deputatul Ovidiu Silaghi a fost nominalizat, marţi, prin vot, de BPN al PNL pentru postul de ministru al Transporturilor, au precizat pentru MEDIAFAX surse participante la şedinţă.

Ovidiu Silaghi, votat de BPN al PNL pentru postul de ministru al Transporturilor

 Conform surselor citate, votul a fost secret, pe buletine de vot, singura propunere fiind Ovidiu Silaghi.

Nominalizarea acestuia la Transporturi a întrunit 47 de voturi "pentru" şi 5 voturi "împotrivă", au relatat aceleaşi surse.

Şedinţa BPN al PNL a început la ora 13.00, cu o oră întârziere faţă de programul anunţar şi a fost condusă de către prim-vicepreşedintele PNL Klaus Iohannis, alături de vicepremierul Daniel Chiţoiu, în condiţiile în care liderul liberalilor, Crin Antonescu, este plecat din ţară.

Înaintea şedinţei, PNL a dat publicităţii un comunicat de presă în care precizează că decizia de clasare emisă de Curtea de Apel Oradea în cazul promovat de ANI împotriva deputatului Ovidiu Silaghi este definitivă şi irevocabilă. De asemenea, PNL aminteşte şi că Ovidiu Silaghi a mai fost ministru al Transporturilor în perioada mai-decembrie 2012.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ovidiu-silaghi-votat-de-bpn-al-pnl-pentru-postul-de-ministru-al-transporturilor-11126248
11126248
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.