Ovidiu Ghiman, Telekom: Aşteptăm Orange şi Vodafone să intre pe fix-mobil, să „jucăm cu aceleaşi arme“. Când vinzi doar servicii mobile „cerul poate părea puţin mai albastru“

Postat la 17 mai 2018 199 afişări

Achiziţia companiei de cablu UPC de către Vodafone şi o eventuală mutare mai determinată a Orange, liderul pieţei de telefonie mobilă, către zona de servicii fixe ar reprezenta o evoluţie „binevenită“ la nivelul industriei locale de telecom, pentru că atunci toţi jucătorii ar experimenta situaţii de o complexitate asemănătoare şi s-ar confrunta şi cu o bază de costuri relativ similară, a spus Ovidiu Ghiman, directorul comercial pe segmentul business al Telekom România.

Ovidiu Ghiman, Telekom: Aşteptăm Orange şi Vodafone să intre pe fix-mobil, să „jucăm cu aceleaşi arme“. Când vinzi doar servicii mobile „cerul poate părea puţin mai albastru“

”Când ai doar operaţiuni de telefonie mobilă „cerul ţi se poate părea mai albastru“, a punctat ironic Ovidiu Ghiman, unul dintre cei mai puternici oameni din echipa de conducere a grupului Telekom România, care a fost implicat direct în ultimii ani în procesul de integrare dintre fostele companii Cosmote şi Romtelecom, una dintre cele mai complexe şi dificile operaţiuni de acest tip de pe piaţă. Rivalii noştri din mobil vor vedea că adăugarea de servicii fixe şi procesele de integrare nu sunt deloc atât de simple pe cât par, le-a transmis practic printre rânduri Ghiman.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.