OTE si Deutsche Telekom pun in mainile unui roman de 33 de ani una dintre cele mai importante functii din Romtelecom

Postat la 19 noiembrie 2010 154 afişări

Ovidiu Ghiman, directorul executiv pentru strategie si dezvoltare al Romtelecom va prelua in februarie 2011 si atributiile de director comercial pe segmentul rezidential al companiei, detinute din anul 2007 de germanul Joerg Zeddies.

Unul dintre managerii care au venit in Romania odata cu noul CEO Yorgos Ioannidis, Zeddies a avut o prezenta discreta pe plan local, insa a jucat un rol cheie in multe dintre initiativele lansate de Romtelecom si care i-au permis companiei sa reziste pe o piata cu o competitie pe viata si pe moarte cu rivali ca RCS&RDS si UPC.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
OTE,
Deutsche Telekom,
Ovidiu Ghiman
/actualitate/ote-si-deutsche-telekom-pun-in-mainile-unui-roman-de-33-de-ani-una-dintre-cele-mai-importante-functii-din-romtelecom-7732527
7732527
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.