Organizaţiile PSD se întrec în rezoluţii de „susţinere deplină şi necondiţionată” a şefului partidului

Autor: Clarice DINU Postat la 04 martie 2018 80 afişări

Cu o săptămână înaintea Congresului PSD, social-democraţii din ţară îşi declară deja susţinerea „deplină şi necondiţionată” pentru Liviu Dragnea, care anunţase că va cere un vor de reconfirmare la evenimentul din 10 martie.

Mai multe organizaţii PSD au votat deja rezoluţii „în unanimitate” în care îşi anunţă decizia de susţinere a actualului preşedinte al partidului, întrecându-se în a-l lăuda pe Dragnea pentru rezultatele sale. 

„Prin rezoluţia de susţinere a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, social-democraţii maramureşeni şi-au arătat totala susţinere pentru cel care a obţinut, la cârma acestei formaţiuni politice rezultate remarcabile, care a reuşit să menţină unitatea în partid şi, mai ales, să lupte alături şi în fruntea echipei PSD, pentru asigurarea unei guvernări performante”, se arată într-un comunicat al PSD Maramureş.

Acelaşi ton şi la Caraş Severin, Hunedoara şi Alba.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
dragnea,
partid,
organizatii,
congres,
congres psd

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.