Orban NU vede necesară UNIFICAREA OPOZIŢIEI: "PSD s-a dus atât de tare în cap..."

Postat la 13 iulie 2018 68 afişări

Formarea unei coaliţii alături de USR, PMP şi noul partid, Mişcarea România Împreună nu este necesară pentru anul electoral 2019, afirmă preşedintele PNL Ludovic Orban. El este convins că la ora actuală, PSD se află în cădere liberă, iar ALDE nu va supravieţui.

Orban NU vede necesară UNIFICAREA OPOZIŢIEI: "PSD s-a dus atât de tare în cap..."

 Întrebat joi seară, într-o emisiune difuzată de postul Realitatea TV, dacă exclude o mare coaliţie de tip Convenţia Democrată, alături de USR, PMP şi Cioloş, liderul PNL Ludovic Orban a răspuns:

"La ora actuală PSD s-a dus atât de tare în cap, încât NU CRED CĂ E NECESARĂ acum o astfel de coaliţie,” afirmă Orban. ”PNL nu s-a dus la 12%, iar Ponta nu s-a dus la 8%. Suntem în dialog, cooperăm, avem acţiuni comune, când e necesar susţinem demersuri comune, în schimb nu are rost să discutăm astfel de demersuri. (La europarlamentare n.r.) PNL va participa pe liste proprii pentru că nu se amestecă familiile politice europene. La prezidenţiale, eu ştiu că PNL îl va sprijini pe Iohannis şi nu am alte garanţii referitoare la alegerile prezidenţiale ale altor formaţiuni politice. Referitor la locale, sigur că vom gândi diferite alianţe, acolo unde este nevoie să batem PSD".

Citiţi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
psd,
opozitie,
unificare,
pnl,
ludovic orban,
usr,
coalitie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.