Orban, nou atac la adresa lui Cîţu: nu este calificat să conducă nici măcar o scară de bloc

Autor: Petru Mazilu Postat la 12 noiembrie 2021 104 afişări

Fostul lider PNL Ludovic Orban l-a atacat din nou pe preşedintele partidului Florin Cîţu. Nu este calificat să conducă nici măcar o administraţie de scară de bloc sau o secţie de votare, a spus Orban.

Orban, nou atac la adresa lui Cîţu: nu este calificat să conducă nici măcar o scară de bloc

Declaraţiile au fost făcute înainte de şedinţa PNL în care se va discuta despre excluderea lui Ludovic Orban din partid.

„Avem un preşedinte de partid care a făcut praf coaliţia, a făcut praf partidul, a dus PNL la o prăbuşire de 10-12 procente şi l-a transformat într-o formaţiune nefrecventabilă”, a spus Ludovic Orban.

Fostul preşedinte PNL a criticat actuala conducere deoarece vrea să bată palma cu PSD.

„Pact cu diavolul... Vreau să mă delimitez categoric de toate deciziile aberante care au aruncat ţara într-o criză gravă, un amantlâc jenant cu principalul adversar politic”, a mai spus Orban.

Ludovic Orban a anunţat că va solicita şi el excluderea lui Florin Cîţu dun PNL.

„Aceşti domni vor să propună excluderea mea, foarte bine... O să-i spun domnului Cîţu că nu este calificat să conducă nici măcar o administraţie de scară de bloc sau o secţie de votare”, a precizat Orban.

Şedinţa conducerii PNL se desfăşoară vineri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ludovic orban,
florin cîţu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.