Orban: Începem pregătirea strategiei pentru adoptarea moţiunii de cenzură

Postat la 21 mai 2018 39 afişări

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, minte când spune că nu se va atinge de Pilonul II de pensii, precizând că partidul pe care îl conduce va pregăti o moţiune de cenzură.

Orban: Începem pregătirea strategiei pentru adoptarea moţiunii de cenzură

''Chiar şi când i-am prins cu mâna în buzunarul cetăţeanului român contribuabil la Pilonul II de pensii, Dragnea şi ai lui nu recunosc că atentează la banii românilor din Pilonul II de pensii, minţind cu neruşinare cetăţeanul, deşi documentele Comisiei de prognoză arată negru pe alb documente care au fost date publicităţii de colegul meu, vicepreşedintele PNL Florin Cîţu, ca şi declaraţiile anterioare ale ministrului Finanţelor, Teodorovici, ale fostului premier Tudose, ale ministrului Muncii, legate de desfiinţarea Pilonului II de pensii. În ciuda acestor declaraţii, Dragnea minte cu neruşinare în continuare spunând că nu atentează la Pilonul II de pensii'', a spus Ludovic Orban, în cadrul unei conferinţe de presă a Partidului Naţional Liberal (PNL).

Ludovic Orban susţine că dacă Liviu Dragnea nu va termina cu desfiinţarea Pilonului II de pensii, se va ajunge la înaintarea unei moţiuni de cenzură.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.