Orban, despre Iohannis: Chiriaşul de la Cotroceni. Dacă se întoarce la popor, mandatul lui încetează

Autor: Cosmin Pirv Postat la 23 noiembrie 2021 31 afişări

Ludovic Orban a declarat marţi că preşedintele Klaus Iohannis, pe care l-a numit chiriaşul de la Cotroceni, trebuie „să-i slugărească” pe PSD-işti ca să nu se ajungă la referendum: „Dacă se întoace la popor, mandatul lui va înceta înainte de termen”.

Orban, despre Iohannis: Chiriaşul de la Cotroceni. Dacă se întoarce la popor, mandatul lui încetează

„Nu pot să mă abţín să spun câteva cuvinte despre chiriaşul de la Cotroceni. Oricât de mult se ascunde, oricât de departe va sta de oameni, tot îl vor ajunge scrâşnelile din dinţi, sudalmele şi blestemele oamenilor pe care i-a trădat. Nimeni nu scapă atunci când îşi bate joc de oameni. Cu o cotă de încredere prăbuşită, fără niciun fel de legitimitate şi autoritate morală, Klaus Werner Iohannis încă îşi face planuri. Singurul plan pe care tebuie să şi-l facă este să-i slugărească cât mai mult pe pesedişti, ca nu cumva să treacă suspendarea prin Parlament. Cred că dacă se va întoarce la popor, într-un referendum de demitere, mandatul lui va înceta înainte de termen”, a declarat Ludovic Orban.

Acesta spune că scopul lui Klaus Iohannis este să distrugă PNL.

„Aşa cum Emil Constantinescu a făcut tot ce a putut să-şi distrugă partidul care l-a scos preşedinte, aşa cum Traian Băsescu şi-a distrus aproape partidul care l-a scos preşedinte, şi Klaus Iohannis are acelaşi obiectiv să distrugă partidul care l-a scos preşedinte”, a mai spus Orban.

Acesta şi-a depus marţi demisia din PNL.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ludovic orban,
klaus iohannis,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.