Orban a decis să îl demită pe prefectul Capitalei. Berbeceanu, posibil succesor- surse

Autor: Gabriel Pecheanu, Mediafax Postat la 19 octombrie 2020 57 afişări

Orban a decis să îl demită pe prefectul Capitalei. Berbeceanu, posibil succesor- surse

Premierul Ludovic Orban a decis ca la următoarea şedinţă de Guvern să îl demită pe prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Executiv. Traian Berbeceanu ar putea să îi ia locul

„Premierul a decis să-l demită pe prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu la următoarea şedinţă de GUvern”, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

Numele lui Traian Berbeceanu, şeful de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela, este vehiculat pentru a prelua funcţia de prefect al municipiului Bucureşti.

Gheorghe Cojanu a declarat, duminică, la Digi24, că nu cunoaşte datele furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, deoarece a fost la cumpărături.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orban,
cojanu,
prefect,
capitala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.