"Oraşul meteoriţilor" profită de "cadoul cosmic" pentru a atrage turişti străini: Ar putea avea un Meteor Disneyland sau un aqua-parc cosmic - FOTO

Postat la 01 martie 2013 14 afişări

Oraşul Celiabinsk, lovit în urmă cu două săptămâni de bucăţi din meteoritul care a explodat deasupra Munţilor Urali, încearcă să profite de expunerea fără precedent la nivel global câştigată în urma incidentului pentru a atrage turişti străini.

 Înregistrată de numeroase camere video de bord ale conducătorilor auto, ploaia de meteoriţi a fost vizionată pe internet de milioane de persoane din întreaga lume, oferind o oportunitate unică de promovare turistică, potrivit Bloomberg.

"Cosmosul ne-a trimis un cadou şi trebuie să profităm de el", a declarat Natalia Gritsai, şefa autorităţii turistice din regiune, într-un interviu acordat Bloomberg în drum spre Lacul Chebarkul, unde au fost găsite cele mai mari bucăţi de meteorit.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
atragere,
straini,
turisti,
cadou,
meteorit
/actualitate/orasul-meteoritilor-profita-de-cadoul-cosmic-pentru-a-atrage-turisti-straini-ar-putea-avea-un-meteor-disneyland-sau-un-aqua-parc-cosmic-foto-10621111
10621111
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.