Oraşul FĂRĂ contracte de deszăpezire pe următorii 3 ani, pe MOTIV că „nu este atât de simplu”

Postat la 28 octombrie 2017 716 afişări

Nicio firmă nu a depus oferte pentru deszăpezirea drumurilor judeţene din Galaţi, Consiliul Judeţean având un buget de peste 9,5 milioane de lei pe o perioadă de trei ani. În aceste condiţii, contractul ar urma să fie atribuit direct, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Oraşul FĂRĂ contracte de deszăpezire pe următorii 3 ani, pe MOTIV că „nu este atât de simplu”

Preşedintele Consiliului Judeţean, Costel Fotea, a declarat că nu s-a înscris nicio firmă la licitaţia pentru deszăpeziea drumurilor judeţene, cel mai probabil pentru că profitul este mic, în schimb responsabilitatea este imensă.

„Sper să vină un operator pentru că la prima licitaţie nici măcar nu ne-a întrebat cineva cum ne cheamă. Firmele care au făcut deszapezire anul trecut nu au falimentat, dar credeţi-mă că nu este o bucurie să faci deszăpezire. Vă spun din propria experienţă, trei ani am făcut deszapezire şi nu este atât de simplu. Faptul că noi am fost destul de strânşi la pungă şi nu au fost alocate sume foarte mari de bani, să nu credeţi că cei care au făcut deszăpezire au plecat de aici cu un profit uriaş. Şi în momentul în care faci deszăpezire este lucrarea cea mai vizibilă şi toată lumea te critică. Şi atunci preferi să renunţi la astfel de lucrări”, a explicat, vineri, Costel Fotea în cadrul unei conferinţe de presă.

În aceste condiţii, Consiliul Judeţean Galaţi va face încă o încercare de atribuire a contractului cadru de deszăpezire pentru perioada 2017-2020, ofertele fiind aşteptate până în 28 noiembrie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.