Oraşul din România unde oamenii sunt încurajaţi să îşi lase maşinile acasă. Primăria cumpără 50 de autobuze şi şapte tramvaie de ultimă generaţie

Postat la 23 aprilie 2016 1375 afişări

Oraşul din România unde oamenii sunt încurajaţi să îşi lase maşinile acasă. Primăria cumpără 50 de autobuze şi şapte tramvaie de ultimă generaţie

Primăria Cluj-Napoca va garanta un împrumut pentru cumpărarea a 50 de autobuze noi şi a şapte tramvaie de ultimă generaţie.

“Creşterea calităţii infrastructurii de transport constituie o prioritate pentru municipalitate. Modernizarea parcului auto al CTP Cluj este una dintre măsurile pe care le implementăm pentru a încuraja folosirea transportului public de către un numar cât mai mare de clujeni, în locul maşinilor personale”, a precizat primarul Emil Boc pe pagina de Facebook.

În ultima şedinţă a Consiliului Local din 15 aprilie a fost aprobat proiectul privind pre-acordul de finanţare între B.E.R.D., Municipiul Cluj-Napoca şi Compania de Transport Public Cluj-Napoca.

Suma împrumutată este de 90.674.000 lei şi va fi rambursată timp de zece ani către Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.

Cititi mai multe pe www.voceatransilvaniei.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/orasul-din-romania-unde-oamenii-sunt-incurajati-sa-isi-lase-masinile-acasa-primaria-cumpara-50-de-autobuze-si-sapte-tramvaie-de-ultima-generatie-15268722
15268722
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.