Alianţele şi diferenţele pe care acestea le creează

Postat la 24 aprilie 2016 101 afişări

Alianţele şi diferenţele  pe care acestea le creează

Procesul modern de angajare suferă de o ruptură majoră, este vorba de dialogul lipsit de onestitate dintre angajat şi angajator, explică, chiar la începutul cărţii lor, Reid Hoffman, Ben Casnocha şi Chris Yeh, iar „Alianţa“ îşi propune să desluşească şi să ofere soluţii pentru ca relaţia dintre organizaţie şi angajat să funcţioneze. Cine sunt cei trei?

Reid Hoffman a înfiinţat în 2003, în sufrageria sa, serviciul de socializare profesională LinkedIn şi a finanţat ulterior o serie de afaceri de succes din Silicon Valley – Airbnb, Facebook, Flickr sau Zynga. Ben Casnocha a fost colaborator al lui Hoffman la LinkedIn, a fondat compania de e-guvernare Comcate Inc. şi este socotit unul dintre cei mai influenţi 25 de oameni din lumea internetului şi a politicii.

Chris Yeh este vicepreşedinte pe probleme de marketing la PBworlks, cofondator al Wasabi şi un apropiat al mai multor companii din tehnologie. Cei trei sunt conştienţi de schimbarea din domeniul resurselor umane, de trecerea din epoca angajării pe viaţă în cea a contractului temporar şi a lucrului pe proiect, mai ales din cauza experienţei pe care au acumulat-o în Silicon Valley, unde companiile concurează acerb pentru minţile, dar şi pentru loialitatea angajaţilor.

Aşa că rezultatul muncii lor este organizat, detaliat, eficient şi lămuritor pentru a răspunde oricărei nelămuriri pe care o poate avea cineva interesat să contruiască nu o simplă relaţie angajat - angajator, ci o alianţă reală. Cred că oricine va înţelege acest lucru va trage un loz câştigător.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/carte/aliantele-si-diferentele-pe-care-acestea-le-creeaza-15269538
15269538
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.