Detaliul din imaginea care a cucerit lumea. Cât costa ţinuta micului prinţ George

Postat la 24 aprilie 2016 123 afişări

Detaliul din imaginea care a cucerit lumea. Cât costa ţinuta micului prinţ George

Micul prinţul George a atras toate privirile la Palatul Kensington, acolo unde s-a întâlnit cu preşedintele american Barack Obama şi cu prima doamnă a Americii, Michelle. Oficialii americani au fost găzduiţi de William şi Kate, iar micul prinţ a rămas şi el treaz 15 minute peste ora sa de culcare pentru a-i saluta pe invitaţi.

Acesta a apărut în faţa familiei Obama îmbrăcat într-un halat de baie pentru copii, pe sub care purta pijamale apretate în carouri şi încălţat în papuci de casă imprimaţi cu avioane. Fotografiile au devenit imediat virale şi au provocat şi un val de solicitări pentru piesele vestimentare purtate de micul prinţ, pentru care stocurile s-au epuizat rapid.

Află aici cât costa ţinuta micului prinţ George, detaliul din imaginea care a cucerit lumea

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
obama,
intalnire,
palat
/actualitate/detaliul-din-imaginea-care-a-cucerit-lumea-cat-costa-tinuta-micului-print-george-15270518
15270518
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.