Pamela Anderson revine pe marile ecrane în filmul "Baywatch" - VIDEO

Postat la 23 aprilie 2016 148 afişări

Dwayne Johnson, cunoscut sub numele de scenă "The Rock", a anunţat pe Instagram că actriţa americano-canadiană s-a alăturat distribuţiei filmului "Baywatch/ Salvamarii", o adaptare după serialul de televiziune cu acelaşi nume, scrie The Hollywood Reporter.

Pamela Anderson revine pe marile ecrane în filmul "Baywatch" - VIDEO

Johnson a postat o fotografie pe reţeaua de socializare, în care se afla alături de Pamela, descriind-o pe artistă ca fiind "una dintre cele mai emblematice figuri ale unei generaţii".

"Nu am putea face acest film fără Anderson", a adăugat fostul wrestler profesionist.

Actriţa în vârstă de 48 de ani se va alătura distribuţiei filmului din care face parte şi David Hasselhoff, unul dintre actorii principali ai serialului Baywatch, care a fost lansat în 1989.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pamela-anderson-revine-pe-marile-ecrane-in-filmul-baywatch-video-15270350
15270350
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.