Oraşul din România care se va dezvolta la fel de puternic precum Clujul

Postat la 04 ianuarie 2017 1088 afişări

Oraşul din România care se va dezvolta la fel de puternic precum Clujul

Boom-ul imobiliar din Cluj se mută în alt oraş, potrivit specialiştilor din industrie, care pariază că municipiul  va înregistra o creştere exponenţială a numărului de cartiere rezidenţiale, ca urmare a înfiinţării unor noi companii care vor angaja specialişti, salariaţi care îşi vor permite achiziţia de noi locuinţe.

 

„Putem observa o dezvoltare şi în oraşe secundare. Acum nu aş vrea să redirecţioneaz investitorii din Bucureşti către alte oraşe. Există aceeaşi politică ca şi în Cluj şi probabil că pe termen mediu şi lung destul de multe companii vor angaja profesionişti şi se va forma această clasă de mijloc care să achiziţioneze imobile”, a declarat Gabriel Voicu.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oradea,
cluj,
dezvoltare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.