Orarul de vară Tarom: Ce modificări face compania aeriană

Postat la 26 februarie 2013 21 afişări

Tarom va lansa, în orarul de vară, noi rute cu plecare din Iaşi, va opera din nou destinaţiile Nisa şi Dubrovnik, va creşte frecvenţa zborurilor din Bucureşti către Amsterdam şi Frankfurt şi va anula cursa spre Lyon, a anunţat marţi operatorul aerian.

Orarul de vară 2013 este valabil în perioada 31 martie - 26 octombrie 2013.

"TAROM a început un susţinut proces de adaptare a produsului său la necesităţile segmentelor de trafic regionale. Deschiderea unui centru operaţional TAROM pe Iaşi vine ca răspuns la cererea de piaţă din această zonă a României, oferind noi oportunităţi de conectare cu oraşe importante ale Europei", a declarat, într-un comunicat, Sorin Georgescu, director de proiect în cadrul companiei.

Astfel, în perioada menţionată compania introduce zboruri din Iaşi spre Londra, Torino, Bologna şi Roma.

Zborul Iaşi-Londra va fi efectuat în zilele de marţi şi sâmbată, iar cel de întoarcere miercuri şi duminică.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Tarom,
aviatie,
transporturi,
orar,
vara
/actualitate/orarul-de-vara-tarom-ce-modificari-face-compania-aeriana-10604757
10604757
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.