Orange vine cu roaming inclus în toate abonamentele

Autor: Adrian Seceleanu Postat la 10 iulie 2024 38 afişări

Orange România, liderul pieţei locale de telecom, a anunţat extinderea accesului la serviciile de roaming în Spaţiul Economic European (SEE) pentru toţi clienţii persoane fizice cu abonamente activate după 3 aprilie 2019, precum şi pentru cei care îşi activează abonamente noi sau le migrează pe viitor. „Astfel, începând cu 10 iulie 2024, Orange extinde politica de tarifare RLAH (Roam Like At Home), prin intermediul căreia toţi abonaţii vor putea utiliza beneficiile incluse în abonamentele lor şi în Spaţiul Economic European (SEE), care include ţările membre ale Uniunii Europene, Norvegia, Islanda şi Liechtenstein, dar şi în Marea Britanie şi Gibraltar.

Orange vine cu roaming inclus în toate abonamentele

Orange România, liderul pieţei locale de telecom, a anunţat extinderea accesului la serviciile de roaming  în Spaţiul Economic European (SEE) pentru toţi clienţii persoane fizice cu abonamente activate după 3 aprilie 2019, precum şi pentru cei care îşi activează abonamente noi sau le migrează pe viitor. „Astfel, începând cu 10 iulie 2024, Orange extinde politica de tarifare RLAH (Roam Like At Home), prin intermediul căreia toţi abonaţii vor putea utiliza beneficiile incluse în abonamentele lor şi în Spaţiul Economic European (SEE), care include ţările membre ale Uniunii Europene, Norvegia, Islanda şi Liechtenstein, dar şi în Marea Britanie şi Gibraltar.

Avantajele politicii de tarifare Roam Like At Home se adresează tuturor clienţilor, însă extinderea acestor beneficii va avea un impact pozitiv în special în rândul clienţilor ale căror abonamente includ doar beneficii naţionale. Aceştia acum vor avea acces facil la roaming, dar şi la toată gama de avantaje specifice RLAH. Aceste beneficii includ utilizarea minutelor şi SMS-urilor naţionale pentru apeluri către SEE, apelurile primite în roaming SEE vor fi gratuite şi nu vor consuma din beneficiile naţionale, dar şi posibilitatea de a utiliza resursele naţionale de internet în SEE conform resurselor din abonament şi a Politicii de Utilizare Rezonabilă.

Toate aceste facilităţi devin disponibile începând cu 10 iulie, fără a fi necesare modificări suplimentare din partea clienţilor vizaţi.

În aprilie 2024 Orange a realizat alte modificări ale ofertei de roaming, prin înlocuirea tarifării per unitate cu oferte valabile 24 de ore sau 15 zile. „Oferta de 24 de ore include 2GB de internet pentru 4€ şi 10 minute/SMS pentru 2€. Pentru utilizatorii care petrec mai multe zile în afara SEE, opţiunile de 15 zile includ 10GB de internet şi minute/SMS pentru 20€. De exemplu, pentru clienţii care călătoresc în Turcia sau în Emiratele Arabe Unite, un pachet de 2GB (2048MB) de trafic internet costă acum 4€, iar un pachet cu 10 minute/SMS către România costă 2€.”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
abonamente,
roaming,
orange,
beneficii,
clienti,
internet

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.