Orange România va folosi reţeaua urbană de fibră optică a Telekom Romania

Postat la 16 februarie 2016 488 afişări

Orange România va folosi reţeaua urbană de fibră optică a Telekom Romania

Orange România a anunţat semnarea unui contract cu Telekom Romania pentru acces la reţeaua sa fixă de bandă largă. Pe baza acestuia, Orange va completa portofoliul existent de servicii de voce şi internet mobil, televiziune prin satelit şi internet cu servicii fixe de internet de mare viteză şi televiziune, folosind reţeaua urbană de fibră optică a Telekom Romania, şi va lansa în curând soluţii de comunicare convergente.

Utilizatorii din România vor putea beneficia în zonele urbane de servicii Orange de internet fix cu viteze de până la 1Gbps şi se vor putea beneficia şi de televiziune, cu o factură unică şi un singur Serviciu Clienţi. Orange şi-a îndreptat atenţia în ultima perioadă asupra universului casei şi al familiei, prin servicii precum Orange Smart Home şi apelul Wi-Fi, dar şi prin oferte dedicate.

Independent de acest contract de acces la reţeaua fixă, Orange România şi Telekom Romania Mobile au semnat un contract de roaming naţional. Acesta îi oferă Telekom Romania Mobile acces la reţeaua 4G a Orange.

Cele două companii vor continua să concureze în mod independent pe piaţă, fiecare dintre ele urmându-şi propria strategie de dezvoltare în concordanţă cu viziunea comercială şi de business.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/orange-romania-va-folosi-reteaua-urbana-de-fibra-optica-a-telekom-romania-15077146
15077146
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.