Orange lansează un nou abonament de telefonie mobilă

Autor: Razvan Muresan Postat la 27 iunie 2013 3206 afişări

Orange România, liderul pieţei locale de telecom, lansează abonamentul Tigru, care oferă minute naţionale şi internaţionale, SMS-uri naţionale, trafic de internet inclus şi spaţiu de stocare în Orange Cloud, la tarife lunare cuprinse între opt şi 30 de euro.

Orange lansează un nou abonament de telefonie mobilă

Clienţii care aleg abonamentul Tigru 30 primesc minute naţionale şi internaţionale pentru apeluri către reţelele fixe nelimitate, precum şi SMS-uri naţionale nelimitate, plus 500 MB trafic de internet pe mobil şi acces nelimitat la Portalul Orange pe mobil.

De asemenea, au acces gratuit la serviciul Deezer şi trafic nelimitat pentru a asculta muzica preferată. Prin activarea serviciului Deezer, clientii îşi pot crea liste personalizate de muzică şi pot descărca pe telefon oricâte melodii doresc, pe care apoi le pot asculta chiar şi atunci când nu sunt conectaţi la internet.

Operatorul de telecomunicaţii Orange România a raportat venituri de 219 milioane de euro în primele trei luni ale acestui an, în scădere uşoară de 1,4% comparativ cu perioada similară din 2012, potrivit datelor companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orange,
abonament,
lansare,
internet,
trafic,
sms,
tigru
/actualitate/orange-lanseaza-un-nou-abonament-de-telefonie-mobila-11034449
11034449
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.