Orange lanseaza Nokia N8 in Romania - VIDEO

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 13 decembrie 2010 178 afişări

Operatorul de telecomunicatii Orange Romania aduce din aceasta saptamana in magazine telefonul inteligent Nokia N8, la preturi care pornesc de la 169 de euro.

Asteptat mai bine de jumatate de an, in special de consumatorii care s-au plictisit sa auda doar de iPhone si de ofertele comerciale ale operatorilor pentru telefonul Apple, Nokia N8 ajunge in final si in Romania.

Din aceasta saptamana, telefonul inteligent al producatorului finlandez va fi disponibil in oferta Orange Romania. Pretul de pornire este de 169 de euro cu abonament, insa fara niciun fel de subventie telefonul costa putin peste 471 de euro. In plus, Orange are si o oferta speciala de 500 MB de trafic inclus pentru navigatea pe internet mobil la viteze de pana la 7,2Mbps prin optiunea MySmartphone.

Bazat pe sistemul de operare Symbian^3 al Nokia, modelul N8 este practic reactia companiei care a neglijat destul de mult zona multimedia la o piata orientata tot mai mult spre mobile inteligente cu ecran tactil de mari dimensiuni si functii de divertisment. Telefonul are un ecran cu diagonala de 3,5 inci rezistent la zgarieturi si lovituri, camera foto de 12 megapixeli care permite inclusiv realizarea de filmulete video in format HD si 16GB de memorie interna, la care se pot adauga alti cel mult 32GB prin cardul microSD.

Nokia N8 foloseste un procesor ARM 11 de 680 Mhz, are memorie RAM de 256 MB si dispune de conectivitate wireless, HSDPA si Bluetooth.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
Orange,
Nokia N8,
Romania,
telefon,
smartphone
/actualitate/orange-lanseaza-nokia-n8-in-romania-video-7810118
7810118
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.